Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkapott, így már nem érdeklem?
Megismertem egy srácot. Elmentem vele egy randira aztán volt szex. A randiig, és utána is egy hónapig mindig keresett. Azonban utána egy hétig semmi. Nemsokkal később újra találkozutnk ( akkor nem szexeltünk), utána 2 napig beszéltünk még, de egy hete most újra semmi. Tudom, hogy elfoglalt, a munkája miatt sokat utazik. Ha én írok neki hamar válaszol, de mégis, nem a lány dolga, hogy fenntartsa a kommunikációt (ucvaroljon).
AMikor találkoztunk, azt mondta most hétvégén is megismételhetnénk. Nem értem. Ennyire bizonytalan? Vagy én vagyok a hülye? Vagy nem vesz komolyan? Vagy ez mind egyszerre? A baj csak az, hogy én kb. rajongok érte.
Jóllátom, hogy nem érdeklem igazán?
"nem a lány dolga, hogy fenntartsa a kommunikációt"
Javaslom ezt helyesbítsd magadban a következőre: "nem CSAK a lány dolga, hogy fenntartsa a kommunikációt"
“Boldogok a lelki szegenyek, mert ovek a mennyek orszaga.”
Kerdezo. Ez a mondat tipikusan rad vall.
meg ne sértődj, de szerintem olcsó, könnyen kapható csajnak tart.
én például sosem feküdnék le senkivel egyetlen randi után.
továbbá nem tudnék csak szexre alapozni egy viszonyt.
semmi izgalmas, semmi kihívás, semmi tartalmas, semmi titokzatos nincs így benned.
széttetted neki, megkapta, és már nem érdekled.
miért is érdekelnéd?
plusz látja, hogy mész utána, kezdeményezed a kommunikációt, így be van biztosítva, ha újra baszhatnékja támad vele, tudja, hogy csak csettintenie kell, és te már ugrasz is.
a női tartás, a női méltóság az hol marad belőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!