Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy nem érdeklem a lányokat?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és egyszerűen elkerülnek a lányok. Lehet, hogy a kisugárzásommal van a legnagyobb probléma. A barátom már többször is szóvátette, hogy látszik rajtam az, hogy szomorú és kedvetlen vagyok. Pedig próbálom elrejteni de ezek szerint nem megy. Nem azt várom el a lányoktól, hogy fussanak utánam de a kölcsönös szimpátiát egyáltalán nem látom senkin sem. Másfelől pedig egyszerűen nem veszem észre és nem tudom elhinni ha szimpatikus lennék valakinek. Minden lányhoz kevésnek érzem magamat, szó szerint egy senkinek és szégyellem is magamat. El jutottam arra a szintre, hogy nap mint nap nagyon idegesít, hogy ilyen negatív ember vagyok. Mindig arra vágyom, hogy boldog lehessek de a jelen pillanatban ettől nagyon távol állok. Tudom, hogy először fejben kellene rendet tenni de hiába van még a szándék ha egyszerűen nem megy. Nem igazán van önbizalmam és már arra is gondoltam, hogy prostihoz megyek de ha ezt megtenném akkor utána egyetlen egy normális lányt sem érdekelnék. Egyszerűen annyira bamba vagyok vagy lehet észre sem akarom venni ha tetszem valakinek, nem értek a nőkhöz és ahhoz sem, hogy milyen "jeleket" küldenek ha valaki szimpatikus számukra és csak arra várnak, hogy beszélgessenek. Nagyon félek a visszautasítástól és egy kicsit érzékeny, zárkózott és félénk is vagyok.
Meg is válaszoltad saját kérdésedet: nem vesed észre, de ettől még szimpatikus vagy egy-kettőnek ha nem is 100nak.
Hogyan próbálod fejleszteni képességeidet, önmagad?
2018. jan. 10. 12:30
2/10 anonim válasza:
Kedves barátom!
Jól mondtad, először fejben kell rendet tenni. Tudod az olyan ember mint te, segítségre szorul és ezt most egyáltalán nem rossz értelemben mondom. Hogy kimásszunk a gödörből, kell aki kihúz. Csak hát sajna az emberek ma már közel sem ilyen empatikusak vagy megértőek.
Először próbáld meg rendbe rakni magad. Én eléggé hasonló vagyok hozzád, abban az értelemben hogy én is depressziós vagyok és nem érzem jól magam valami miatt. Megjártam már minden féle orvost, szedtem gyógyszert, olvastam, változtattam, de nem hozott semmi kellő eredményt. Talán már tényleg csak szükségem lenne valakire aki segít nem tudom. Viszont nekem nem igazán voltak gondjaim a nőkkel. Valaki mindig akadt. Bár .. lehetséges hogy az egyetlen normális kapcsolatomat azt tette tönkre hogy akaszkodni akartam és akartam hogy kihúzzanak, ő meg nem bírta.
Most megint itt vagyok egyedül és csak kattogok hogy mit tehetnék. Először rendbe kell raknunk magunkat, mert különben semmi értelme. Nem szabad eladni. Mindent meglehet oldani. A mi bajunkat is. Lehet olyan gondod van amire most nincs lehetőséged megoldást találni. Lehet később lesz. Ha szomorú vagy, akkor persze hogy szomorúnak tűnsz, mi ezzel a hiba? Nem kell állandóan álarcokat viselni. Bár Nietzsche megírtam, az olyan ember mint én (s lehet mint te), mindig is magányos lesz, épp az értékei miatt. Olvass! Hátha segít. Nekem azért sokat segített. Filozófia!
2018. jan. 10. 12:39
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos sehogyan sem fejlesztem magamat.
2018. jan. 10. 12:39
4/10 anonim válasza:
Én azt tudom ajánlani,hogy gyúrd ki magad,szerezz egy jól fizető állást és néhány százalékkal jobb esélyed lesz,de ha genetika nagyon kicseszett veled,akkor se várj ezektől csodát.
2018. jan. 10. 12:49
5/10 A kérdező kommentje:
Elvileg a külsőmmel semmi baj sincsen mert már sok dicséretet kaptam a nőktől. Mindig azt mondták, hogy a hozzáállásommal vannak gondok és a felfogásommal. Azt mondták, hogy helyes fiú vagyok. De én nem igazán tudom elhinni.
2018. jan. 10. 13:04
6/10 anonim válasza:
Mehetsz prostihoz, nem kell tudnia a nőnek hogy voltál... tudod a férfiak többsége az volt már, de sok nő abban a hitben él, hogy az övé nem... pedig de, mert elég egyszerű csak letagadni :)
2018. jan. 10. 13:10
7/10 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék hazudni a páromnak, hogy ha egyszer lesz. A lelkiismeretem ne engedné és előbb vagy utóbb kiderülne. Nem vagyok bátor de őszinte viszont igen.
2018. jan. 10. 13:12
8/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen a kérdésben a válasz. Mi az ok? Te magad. Le is írtad szépen. Ez fontos felismerés, mert legalább tudod, hogy min kell változtatni. A rossz hírem, hogy ezt CSAK TE tudod megtenni. Sok sikert hozzá! Ne add fel....
2018. jan. 10. 13:46
9/10 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy hol is kezdjem el a változást.
2018. jan. 10. 13:58
10/10 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy azért kerülnek el e nők, mert ronda vagy. Pontosabban genetikailag nem vagy elégséges. Minden nőnél kivétel nélkül van egy minimum határ amit, ha nem ütsz meg akkor nagy szívás van és csak a prostizás marad. De persze az nem lesz elég.
Egyébként meg ne tévesszen meg az, hogy azt mondják mennyire helyes vagy. A nők szeretnek játszadozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!