Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat? Azért mert túl jó fiú lennék?
Sziasztok!
Nem járok bulizni és szórakozni sem. Barátaim nincsenek. Nagyon csendes, visszahúzódó és felénk vagyok. Úgy érzem, hogy nem érdeklem a lányokat mert szó szerint levegőnek néznek. Ismerkedni egyáltalán nem ismerkedem senkivel sem. Nagyon nyugodt vagyok és inkább vagyok csendben mint állandóan beszéljek feleslegesen.
Jah, és bocsi..de nem jó fiú vagy, de ettől rossz sem. De ne hogy már ez pozitív tulajdonság legyen, hogy egy bátortalan házikukac vagy.
De a fiú, igen, találó volt, de a férfi jelzős sehol ne használd magadra.
Értem én, hogy negatívnak véled azt, ha valaki állandóan beszél fölöslegesen... de az sem pozitív ha nem beszél semmi érdekesről.
Itt az aranyközépút a jó, tehát viszonylag tudjál beszélni “nem feleslegesen”, attól nem leszel jobb, hogy szembeállítod magad az idegesítő szószátyárokkal, mert csak átbillentél a ló túloldalára. Igazad van, “túl jó” vagy *ironikusan szólva*
Azért nem érdemled amiket leírtál. Nem keresed a társaságukat. Nem szeretsz beszélgetni. Mindemellett gondolom nem is nézel ki túl jól. Egyszóval merő unalom.
Én sem jártam soha szórakozni. Életemben 2* ha voltam buliban akkor sokat mondok. Viszont számtalan haverom van, barátokból sincs hiány, szeretek beszélgetni, kikapcsolódni, nagyszájú vagyok, ha véleményt kell formálni egyből ott termek és megaszondom a frankót.
Mindemellett nagyon nyugodt vagyok és szeretek csendben magammal is foglalkozni, mondjuk egy könyv, vagy bármilyen egyedül végezendő tevékenység (főként sport) kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!