Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat? Azért mert túl jó fiú lennék?
Sziasztok!
Nem járok bulizni és szórakozni sem. Barátaim nincsenek. Nagyon csendes, visszahúzódó és felénk vagyok. Úgy érzem, hogy nem érdeklem a lányokat mert szó szerint levegőnek néznek. Ismerkedni egyáltalán nem ismerkedem senkivel sem. Nagyon nyugodt vagyok és inkább vagyok csendben mint állandóan beszéljek feleslegesen.
Egészen biztos, hogy nem azért, mert túl jó fiú vagy.
Ha viszont semmilyen szociális életet sem élsz, hanem a szobádban várod, hogy betoppanjon életed szerelme, akkor nagyon sokáig várhatsz.
Egyébként pedig, és nem bántásból, dr mégis honnan veszed, hogy annyira jó fiú vagy, ha nem hogy barátaid nincsenek, de kb semmi interakciód vagy kommunikációd más emberekkel, ami ezt tükrözhetné és visszajelzés lenne???
Nem várom életem szerelmét mert nem akarom, hogy legyen. És nem is lesz.
Nem tudom csak úgy dondoltam ezt a jó fiú dolgot.
#10 Kezd azzal, hogy letisztázod magadban, hogy mit jelent neked “fölösleges kommunikáció” és “érdekes/értelmes kommunikáció”. Ez alapján próbálj érdekesen beszélgetni másokkal, egyenlőre a leírásod alapján elég nihilista semmitmondó a felfogásod. Próbálj meg egy értékrendet kialakítani magadban, amit követsz, ne attól érezd magad “jobbnak”, hogy mások interakciójàt fölöslegesnek állítod be, érthetetlen indokok miatt.
Akik szerinted “fölöslegesen beszélnek”, azoknak vannak normális emberi kapcsolataik, társaságuk? Na ugye, hogy mégsem annyira fölösleges ez.. legalábbis ők tudják, hogy mit akarnak elérni a sok rizsával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!