Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag fickónak mennyi hódítása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag fickónak mennyi hódítása van és mennyi visszautasítás a tarsolyában?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi h lelkileg min megy keresztül a csajokkal kapcsolatban? Huszon évesen? Harmincason?

Negyvenesen?

Gondolom jó még rossz élmény simán éri őket!

Legyen az romantikus b érzelmesebb kapcsolatok nővel vagy csak futó kaland. Hogyan könyvelői el magában a sikert vagy h tetszik nőknek? Vagy h meg tud szerezni nőket? Vagy h meg tud tartani nőt?

És a negatív tapasztalatok is érdekelnek h azokat lelkileg hogy könyvelői el? Pl ha egy hosszú szereteten alapuló kapcsolata tönkre megy vagy nem bánik szépen a nővel és szidják emiatt vagy ha nem elég jó a nőnek és azért hagyják el?

2018. dec. 4. 22:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most vagyok 28, egy sikeres hódításom volt, de az tartott közel hét évig. A hölgy az utóbbi pár hónap sok töketlenkedése, céltalansága és anyagi problémái miatt végül úgy gondolta, nem éri meg már neki ez a kapcsolat. Nem hibáztatom érte. Piszkosul fáj, nagyon szeret(t)em, de talán ez kellett, hogy észbe kapjak és megembereljem magam.

Sikertelenül ötször próbálkoztam. Abból hármat kevésbé ismertem és azóta sem láttam, azok nem viseltek meg. Aztán volt egy több éves plátói szerelem, aminél a haveri kör végül bemártott a lánynál és jött a nagy szégyen. Az ötödiknél pedig megvolt a közös hang, valószínűleg ismerte az érzéseimet, de kimondatlanul maradtak, mert barátja volt. Az egyik haverom. Ott két évig kellett kvázi minden nap végignéznem, ahogy ölelik és csókolják egymást. Utóbbi kettő, de főleg az utolsó mondhatni k*rvára megviselt. :)

2018. dec. 6. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!