Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki közeledett felém és én visszautasítottam, és utána teljesen érdektelen lesz az emberi mivoltom felé, akkor ő csak azért közeledett felém, mert szimplán meg akart dugni?
Csak annyi, hogy régen mindig akart vele beszélgetni, - azt hittem csak kollegiális kapcsolat simán - majd idővel közeledett. Én mondtam neki, hogy most más férfi van a képben, nem szeretnék tőle semmit, csak munkatárs. És azóta mivel muszáj találkoznunk, kérdez valamit, de már a válaszra sem kíváncsi, mindig elsiet.
Nem baj, csak szeretném tudni, hogy ilyenkor régen sem érdekeltem ugye? Csak szexet akart, igaz?
Köszi
Komolyan, nagyon buta vagy.
Ő KAPCSOLATOT szeretett volna, de te visszautasítottad, mert más van a képben. Akkor minek nyáladdzon utánad a továbbiakban?
Nem kell nyáladzani, emberi kérdéseket feltesz, aztán otthagy, a választ meg sem várva, és türelmetlen velem, ami előtte nem volt így. Furcsa. Nem húztam az agyát, nem chatelgettem vele, semmi, de semmi szivatást nem csináltam, hogy haragudjon rám. Én csak azt akartam, hogy normális viszony álljon fenn, mint régen. Én azt képzelem, hogy ha emberileg érdekeltem őt, akkor ez nem romlik el attól, hogy tisztázzuk a helyzetünket?
Akkor az butaság, hogy így gondolom?
Miért mit szeretnél zaklasson??
El lett utasitva és kész. Mint munkatárs köszön kész.
Fordított esetben, ha téged visszautasítana valaki, akkor még lenne kedved vele barátkozni?
Ilyenkor érthető, hogy inkább el akar téged kerülni, túl akar lépni rajtad. Kicsit gondolj bele, hogy ez neki mennyire kellemetlen helyzet lehet. Szerintem most egy kicsit inkább hagyd őt és ha nem muszáj, akkor ne keresd.
Miért nem lehet? Elmondod nekem? Azt, hogy szia sok a munkád, mit csináltál hétvégén, stb.. ezek a kérdések tőlem mindenkinek járnak kábé. Nekem csak akkor jár, ha X-szel együtt járunk? Amúgy nem lehet ilyeneket beszélgetni?
Ez egy normális polgári vagy kollegiális kommunikáció. A visszautasítás a legfinomabb volt, nem vitt előtte gálavacsorára, vagy ilyesmi.. Oké, beteg a gondolkodásom, de akkor is érdekel, hogy miért nem lehet utána rendesen beszélni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!