Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki közeledett felém és én visszautasítottam, és utána teljesen érdektelen lesz az emberi mivoltom felé, akkor ő csak azért közeledett felém, mert szimplán meg akart dugni?
Csak annyi, hogy régen mindig akart vele beszélgetni, - azt hittem csak kollegiális kapcsolat simán - majd idővel közeledett. Én mondtam neki, hogy most más férfi van a képben, nem szeretnék tőle semmit, csak munkatárs. És azóta mivel muszáj találkoznunk, kérdez valamit, de már a válaszra sem kíváncsi, mindig elsiet.
Nem baj, csak szeretném tudni, hogy ilyenkor régen sem érdekeltem ugye? Csak szexet akart, igaz?
Köszi
19 értjük egymást akkor.
20. Köszi a válaszod. Más nővel tudtommal nem, nem látszott ilyesmi, hogy másra rá ment volna, hírét sem hallottam ilyennek. Amúgy az egész azért lep meg, mert elég magabiztos, meg is lepett az, ahogy minden alkalommal közeledett felém.
De, picit azért mondhatom, hogy bunkó. Sem én, sem a kollégák nem így bánunk egymással, mint most ő velem. És régen sem soha ő sem. Régen ismerjük egymást, és így sosem bánt velem, csak azóta. Igen, picit bunkó, kapkodós, mintha talán esetleg még provokálna is, de én sem tudtam ezt eldönteni, hogy esetleg zavarban lehet, és azért akar lelépni tőlem, vagy bunkózni akar, mert -ahogy most válaszaitokból megértettem, sértett embernek érzi magát.
19. igen, én azt élem át most, hogy ja, nem akartál velem lefeküdni, akkor nem veszlek emberszámba. Csak addig járt neked az emberi bánásmód, míg még remélhettem egy légyottot. Kábé ilyen gondolatok kavarogtak bennem, amiért feltettem a kérdést. Előtte ment el a szobámból, s ezért..
De lehet, hogy totális tévedésben élek, már kezdenek meggyőzni a válaszadók. CSak azt érzem, hogy a kedvességemet tahósággal, türelmetlen, közönyös, nem emberileg kedves bánásmóddal honorálja, úgymond.. De már értem, amit írtak.
Hú, ez lassan igencsak túl lesz tárgyalva:-))
nem gondoltam, hogy ennyien írtok, nagyszerűek vagytok!
Túlkombinálod kérdező, nem arról van szó, hogy csak szexet akart, de nem kapta meg, mint ahogy azt gondolod, hanem simán csak baromi szarul esett neki a visszautasítás, és nehezen heveri ki (mondjuk az tényleg gáz, hogy kérdez valamit és megse várja a választ).
Saját példa női oldalról:
Tinderen matcheltem egy pasival (illetve hát agyilag inkább fiú :D), tök jól eldumáltunk, de az Istennek se hozta fel a talit, pedig már a telószámomat is megadtam, és whatsappon írogattunk jó sok ideje. Ezt pár hét után megelégeltem, és gondoltam kezembe veszem az irányítást, és felhoztam a talit neki, meg amúgy mit akar Tinderen (kapcsolatot vagy csak kalandot). Húte, ha tudnád hogy letolt engem, hogy milyen erőszakosan nyomulok (??), meg kiderült, hogy amúgy neki a Tinder csak amolyan egónövelő (bocsi a sok hogyért :D). Na bumm. Megírtam neki, hogy oké, akkor többet nem zavarom :D. Erre 4 hónap után újra írogatott, kérdezegetett mizu, de őszintn szólva ezek után nagyon nem volt kedvem jópofizni vele. Szerintem a kollégád is hasonlóan érez.
Meg van most egy kicsit zavarodva.
Idővel elmúlik.
Elutasítottad.
Természetes, hogy utána érdektelen lesz és elkerül.
Te továbbra is jópofiznál azzal aki visszautasított?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!