Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki közeledett felém és én visszautasítottam, és utána teljesen érdektelen lesz az emberi mivoltom felé, akkor ő csak azért közeledett felém, mert szimplán meg akart dugni?
Csak annyi, hogy régen mindig akart vele beszélgetni, - azt hittem csak kollegiális kapcsolat simán - majd idővel közeledett. Én mondtam neki, hogy most más férfi van a képben, nem szeretnék tőle semmit, csak munkatárs. És azóta mivel muszáj találkoznunk, kérdez valamit, de már a válaszra sem kíváncsi, mindig elsiet.
Nem baj, csak szeretném tudni, hogy ilyenkor régen sem érdekeltem ugye? Csak szexet akart, igaz?
Köszi
"Én azt képzelem,og hy ha emberileg érdekeltem őt, akkor ez nem romlik el attól"
De igen, nagyon is könnyen. Ő akart valamit, de visszautasították. Kellemetlenül éli meg a helyzetet.
Úgy tűnik, hogy most te önigazolást keresel, hogy milyen jó, hogy visszautasítottad, hisz csak úgyis szexet akart.
Talán azért nem akar veled beszélgetni, mert túl akar lépni azon, hogy visszautasítottad és egy másik férfival szeretnél lenni nem vele? Ez neked komolyan nem esik le?
Lehet, hogy neked eddig még imponált is, hogy közeledett feléd, de te visszautasítottad és most már nem akar a közeledben lenni, ami teljesen érthető az ő szempontjából. Egy kicsit gondolj már bele a másik helyzetébe is.
Hát ha ennyien egybehangzóan állítjátok ugyanazt, már csak elhiszem!
Köszi mindenkinek! Állítok az agyamon:D
de azért sajnálom, h elveszítettem egy embert.
az a baj, hogy megromlott a munkahelyi viszonyunk. S mivel megromlott, ezért gondoltam, hogy csak szexet akart.
de belátom, hogy igaz, amit írtok.
Mást nem zagyválok. A munkahelyi viszonyért kár, mert az jó volt, ennyi.
Voltam kicsit hasonló helyzetben, pedig nő vagyok. Sosem mondanám, hogy szex miatt érdeklődnék bárki iránt is. Barátkoztam egy férfival, aki néha elhívott filmezni, időközben voltak félreérthető gesztusai, kedves szavak, ölelgetett, közel hajolt hozzám, meg ilyenek. Utaltam arra, hogy tetszik nekem, amit elég furcsán reagált le, ridegnek éreztem. Onnantól kezdve furcsán éreztem magam vele szemben, habár beszélgettünk, de nem volt kedvem hozzá úgy, mint azelőtt, s ő megjegyzést tett rá, hogy úgy érzi, mintha kerülném.
Amúgy nem értelek, a kapcsolat nem arról szól, hogy 1 személy eldönti a másikról, hogy komolyan érdeklődik iránta, az ilyesmi általában nagyon ciki.
Az érdeklődés kölcsönös kell legyen, máskülönben nem erőltetjük. Nagyon gáz lenne, ha eldönteném, hogy érdeklődök valaki iránt és onnantól kezdve teperjek utána. Nem, ez nem így működik.
Eleinte úgy közeledik a férfi a nőhöz, hogy közben figyelembe veszi a nő viszonyulását, kölcsönös vonzalom esetén válik komollyá a dolog.
Maradt benne egy tüske az elutasítás miatt, de ez az ő problémája, neki kell megoldania.
Hogy nem kimondottan barátkozik veled, vagy kerül, az megérthető, különösen egy ideig, ami kiheveri a megrázkódtatást. Ez az idő nála túl sokáig tart, amiben fejlődhetne.
Ha más munkatársakhoz képest nemcsak kerül, hanem türelmetlenebb veled, piszkál, durva stb. akkor az bunkóság. De ilyet én nem olvastam a szövegedből. Az határeset, hogy kérdez valamit, de meg sem várja a választ. Direkt csinálja vagy csak zavarban van? Esetleg próbálkozik visszaállítani a normális viszonyt, de aztán menet közben kiderül, hogy még mindig túl felzaklatja a jelenléted.
Az ebből egyáltalán nem derül ki, hogy mit akart tőled. Szerintem ha valaki csak szexet akar, azon könnyebben túlteszi magát, mintha kapcsolatot. Más nővel volt már hasonló esete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!