Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag fickónak mennyi hódítása van és mennyi visszautasítás a tarsolyában?
Arra lennék kíváncsi h lelkileg min megy keresztül a csajokkal kapcsolatban? Huszon évesen? Harmincason?
Negyvenesen?
Gondolom jó még rossz élmény simán éri őket!
Legyen az romantikus b érzelmesebb kapcsolatok nővel vagy csak futó kaland. Hogyan könyvelői el magában a sikert vagy h tetszik nőknek? Vagy h meg tud szerezni nőket? Vagy h meg tud tartani nőt?
És a negatív tapasztalatok is érdekelnek h azokat lelkileg hogy könyvelői el? Pl ha egy hosszú szereteten alapuló kapcsolata tönkre megy vagy nem bánik szépen a nővel és szidják emiatt vagy ha nem elég jó a nőnek és azért hagyják el?
Hódítás: 0
Visszautasítás: 6
Életkor: 25
Most jól le fogom húzni az átlagot, de ez van.
Egyébként nagymértékben nem zavar, egyrészt másban (szakmailag, baráti kör) sikeresnek mondható vagyok, másrészt úgyis elég lesz 1 lányt meghódítani. :)
Ez azert valtozo.
Mit nevezunk visszautasitasnak/probalkozasnak.
Huszonevesen 3 hosszutavu kapcsolatom volt. S fogalmam sincs hany visszautasitas. Mondjuk 30-40
Harminc evesen 4 rovidebb tavu. S olyan 300 visszautasitasnal jarok.
Ha nem gond, akkor a személyes részeket, mint a tapasztalatok kihagyom. :)
De szerintem #2-es sem fog 300 db visszautasításról tapasztalatokat írni. xd
Fickónak?
2018-ban? Vannak még fickók? Ezt a megszólítást utoljára egy 89-es Terence Hill filmben hallottam.
#4 haha Csak azert is megcafollak s irok. :)
Ez a kb 300 nem neten kikuldesz 300 levelet volt. Ez 300 olyan, hogy odamesz utcan, buszon, bevasarlokozpontban. S leszolitod!
Iszonyat nagy a kulonbseg! Az elso 10-20 pokol. Hogy remeg kezed-labad, hangod. S a csaj hazudja, hogy van baratja, s szanakozo szemekkel nez rad, s te elkullogsz mint egy kutya. Csak idovel az ember megtanulja hova tenni a dolgot. Mert lehet siet a lany, lehet rossz napja van, lehet tenyleg van baratja, vagy csak siman nem jossz be neki. 100 utan ereztem azt, hogy nem veszem magamra. Ferfi voltam odamentem, ennyi boven eleg.
Hát nem nagyon jön válasz. Ez azt jelenti h a férfiaknak nincs érzelmi életük vagy mi?
Akik írtak azoknak köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!