Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon van értelme barátoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van értelme barátoknak maradni?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval, volt közöttünk kémia is. Sajnos élés sokat ittam és amikor iszom akkor kicsi durva megnyílvánulásaim vannak és azt éreztem, hogy elrontottam a randit. A fiú visszautasított, de kedves volt. Van értelme megmondani neki, hogy maradjunk barátok? A személyét érdekesnek találtam nagyon.

2018. szept. 21. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Nem az szokta ezt felajánlani aki visszautasítva a másikat, hogy elvegye a dolog élét? :D

32/f

2018. szept. 21. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Huha, egy nő került barátzónába, most mi lesz? :D Jaj, de nagyon sajnállak. :) F
2018. szept. 21. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Pont az hogy nincs barát zóna, semmi nincs. Van értelme a barátzónanak?
2018. szept. 21. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs,miert kene baratoknak lennetek ?
2018. szept. 21. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfiak szempontjából nincsen értelme a barátzónának, hacsak nem büzi az illető.

Ha nem akarsz vele járni, hagyjad békén, azzal teszed a legjobbat.

2018. szept. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!