Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónában vagyok vagy van értelme próbálkoznom?
Ismerek egy lányt, igaz csak pár hónapja. Néha találkozunk. Elmegyünk inni vagy kajálni. Sokáig azt hittem, hogy nincs pasija, mert mikor rákérdeztem mindig hárított. Aztán egyszer azt mondta, hogy ha akarja van, ha akarja nincs, mert csak szexpartnerei vannak, de abból több is egyszerre. Velük szervez programokat, van akivel romantikáznak, de nem szerelmes állítólag. Amióta ezt tudom, azóta sokat beszél erről, szerintem nagyon élvezi, hogy kötöttségek nélkül él. Az exe mellett állítólag bezárva érezte magát. Nekem is tetszik a lány, de nem tudom, hogy most én csak a barátja vagyok vagy hogy van-e esélyem többre is. Szerintetek?
27F és 21l
A friendzónának pont az a lényege, Kérdező, hogy akit oda száműz a lány, attól SEMMIT nem akar a szimpátián kívül.
Tehát az esélyeid a semminél is kevesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!