Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ilyenek a kövér lányok?

Figyelt kérdés
Nagyon kedvesek és müveltek,rengeteg verset és irodalmat ismernek,nagyon empatikusak és nagy bennük a szeretetéhség.Vékony lányba még soha nem találkoztam ilyennel.De még olyannal is találkoztam hogy sikerült lefogyni egy ilyen lánynak és teljesen 360 fokot változott,tehát elkezdett pasizni és az előbbiek mintha nem is léteztek volna.Többé már nem volt kedves és empatikus.
2018. dec. 4. 15:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
93%
80% 42% Én nagyon vékony vagyok, csúfoltak is miatta, de ilyen primitív gyűlölködést amit ti itt levágtatok még senkitől sem hallottam. Szerintetek frusztrált mindenki, de közben ömlik a mocsok a szátokból (kezetekből). Mint két idegbeteg vénasszony akik kiülnek a ház elé és kárálnak, rázzák az öklüket, meg bólogatnak egymásnak lol.
2018. dec. 4. 18:27
 32/38 anonim ***** válasza:
47%
Melyik 42% ra gondolsz? Kettő van belőlünk 😂
2018. dec. 4. 18:29
 33/38 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
12%

A kövér nők között is előfordulnak pont annyian normálisak, mint hülyék is.

Egy iszonyat betegesen kövér nő akart rám mászni évekkel ezelőtt főiskolán a maga 130 kilójával. Történetesen még nem is ez a paramétere volt a rémisztő, hanem a gusztustalan, primitív, alpári, agresszív megnyilvánulásai. Pfej!

2018. dec. 4. 18:39
 34/38 anonim ***** válasza:
44%

Hála a jó égnek, hogy valakinek pozitív tapasztalatai is vannak!

Tudod, sok kövér és/vagy csúnya csaj megkapja, hogy ha nem szép, legalább a fejében legyen valami és ezzel kompenzálnak.

Anno, 12 évesen fogytam 10 kilót és pont, hogy nem fordultam ki magamból.

2018. dec. 4. 19:28
 35/38 anonim ***** válasza:
63%

"müveltek,rengeteg verset és irodalmat ismernek": talán mert bulcsi helyett művelődtek otthon, mert nem feltétlen szerettek menni közösségbe a beszólogatások miatt.

"nagy bennük a szeretetéhség": ezt inkább pozitív életszemléletnek hívom.

2018. dec. 4. 21:10
 36/38 anonim ***** válasza:
52%
Ne itelkezzetek mert aki kövér tényleg nehéz lefogyni. Van h a hormonok nem jók. Ha meg sportol akkor még ehesebb lesz. Van akinek gyomorcsokkento műtétet csinálnak és attól fogy le. Más ha kap plusz hormonokat. Elhiszem h zavar benneteket ezeknek a nőknek a modora, de gondoljátok már bele milyen frusztráló az egész! Főleg h nehezen jutnak férfihoz, akkor se úgy bannak velük ahogy kéne! Igazságtalan az egész! Nekem amúgy sok férfi ismerősöm mondta h hű milyen jó velük az agyban mert odaadok. De a pózok nem mennek úgy nekik.
2018. dec. 4. 22:09
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
#29 Én egy sportos nő vagyok, aki rosszul van a hányadék stílusodtól. Úgyhogy mellé fogtál. Egy másik kérdésnél azért kezdtél el ekézni ugyanebben a stílusban, mert nem dobnám el a páromat ha felszed 10-15 kilót. És azt is megosztottad velem, hogy a párod max 5 kilót szedhet fel, mielőtt dobod. Ilyen szép lelkű ember vagy te, de a kövérek a betegek....ja, nem.
2018. dec. 5. 06:32
 38/38 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyenek a kövér lányok,tapasztalat.
2018. dec. 13. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!