Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ilyenek a kövér lányok?
80% 42% Én nagyon vékony vagyok, csúfoltak is miatta, de ilyen primitív gyűlölködést amit ti itt levágtatok még senkitől sem hallottam. Szerintetek frusztrált mindenki, de közben ömlik a mocsok a szátokból (kezetekből). Mint két idegbeteg vénasszony akik kiülnek a ház elé és kárálnak, rázzák az öklüket, meg bólogatnak egymásnak lol.
2018. dec. 4. 18:27
Melyik 42% ra gondolsz? Kettő van belőlünk 😂
2018. dec. 4. 18:29
A kövér nők között is előfordulnak pont annyian normálisak, mint hülyék is.
Egy iszonyat betegesen kövér nő akart rám mászni évekkel ezelőtt főiskolán a maga 130 kilójával. Történetesen még nem is ez a paramétere volt a rémisztő, hanem a gusztustalan, primitív, alpári, agresszív megnyilvánulásai. Pfej!
2018. dec. 4. 18:39
Hála a jó égnek, hogy valakinek pozitív tapasztalatai is vannak!
Tudod, sok kövér és/vagy csúnya csaj megkapja, hogy ha nem szép, legalább a fejében legyen valami és ezzel kompenzálnak.
Anno, 12 évesen fogytam 10 kilót és pont, hogy nem fordultam ki magamból.
2018. dec. 4. 19:28
"müveltek,rengeteg verset és irodalmat ismernek": talán mert bulcsi helyett művelődtek otthon, mert nem feltétlen szerettek menni közösségbe a beszólogatások miatt.
"nagy bennük a szeretetéhség": ezt inkább pozitív életszemléletnek hívom.
2018. dec. 4. 21:10
Ne itelkezzetek mert aki kövér tényleg nehéz lefogyni. Van h a hormonok nem jók. Ha meg sportol akkor még ehesebb lesz. Van akinek gyomorcsokkento műtétet csinálnak és attól fogy le. Más ha kap plusz hormonokat. Elhiszem h zavar benneteket ezeknek a nőknek a modora, de gondoljátok már bele milyen frusztráló az egész! Főleg h nehezen jutnak férfihoz, akkor se úgy bannak velük ahogy kéne! Igazságtalan az egész! Nekem amúgy sok férfi ismerősöm mondta h hű milyen jó velük az agyban mert odaadok. De a pózok nem mennek úgy nekik.
2018. dec. 4. 22:09
#29 Én egy sportos nő vagyok, aki rosszul van a hányadék stílusodtól. Úgyhogy mellé fogtál. Egy másik kérdésnél azért kezdtél el ekézni ugyanebben a stílusban, mert nem dobnám el a páromat ha felszed 10-15 kilót. És azt is megosztottad velem, hogy a párod max 5 kilót szedhet fel, mielőtt dobod. Ilyen szép lelkű ember vagy te, de a kövérek a betegek....ja, nem.
2018. dec. 5. 06:32
Tényleg ilyenek a kövér lányok,tapasztalat.
2018. dec. 13. 11:17
Kapcsolódó kérdések: