Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Chatelős oldalakon miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chatelős oldalakon miért csak dagadt lányok vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon ritka amelyik nem dagadt de az olyan csak unaloműzésből van ott viszont amelyik dagadt az egyből érdeklődik és ismerkedne.Miért?

2018. febr. 16. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan azon okból, amiért a gyakori tele van olyan b@lfasz fiúkkal mint te.
2018. febr. 16. 17:26
 2/12 anonim válasza:
77%
Azért, mert a csinos lányok könnyedén "elkelnek", így nincs szükségük ilyen oldalakon fent lenniük, illetve agyon zaklatnák őket a kretén palik. A rondább, kevésbé kelendő nők meg értelemszerűen kevésbé kellenek nekünk, így ők jobban güriznek a fiúkét/férfiakért. Ezek általában könnyen kaphatóak is.
2018. febr. 16. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Elhalászták előled a "béemvés" izomagyak :D

Ha kinézet orientált vagy,tessék vagy gennyesre keresni magadat vagy tuningolni a kinézetedet, vagy a kettőt együtt

2018. febr. 16. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Én tanácsokat szoktam adni olyan oldalakon, és sok emberrel kerülök így kontaktba, mondjuk ilyen alap kérdésekbe mint csajozás, mint szeretünk mi lányok stb.

És tényleg mert én szerintem nem vagyok csúnya, de nem akarok ismerkedni olyan helyeken, és legtöbbször én mondom, hogy nem ismerkedek.

2018. febr. 16. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Hol van ilyen oldal?
2018. febr. 16. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez baromság :D
2018. febr. 16. 18:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi a gond azzal ha nekem nem tetszik a zsír:p
2018. febr. 16. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván ilyen típusú ismerkedésre az szánja magát aki valamilyen módon önbizalomhiányban szenved, legyen szért mert kicsit teltebb mint mások, vagy egyéb indok miatt, mert ott első sorban nem az emberek kinézetével találkozol szembe először. Amúgy meg szerintem okés, hogy te magad nem vonzódsz a teltebb nőkért, nem itt van a probléma, hanem hogy alpári a stílusod. És ha ezt tapasztalod egyszerű a megoldás: próbálkozz a valós világban ne a neten keresztül... De gondolom te sem véletlenül ott próbálsz keresgélni.
2018. febr. 16. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Akadna élöbe is de kipróbáltam az ilyen oldalakat és nekem ez jött le. Élöbe is közelednek felém a kövér lányok az elönyös külsejüek meg válogathatnak fiúk közül
2018. febr. 16. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:

A megnyilvánulásoddal van itt baj, nem a preferenciával.Nekem se tetszenek a szőke pasik,mégse cikizem őket.

Ha te neked pl. a fitnesses Kiss Virág tetszik, nem a színésznő,aki szinkronizálni szokott, akkor ne a chat oldalakon próbálkozz, hanem valamilyen sportos programokon.Pl anno jártam ju-jitsura és volt azért ott csinos csaj jó számmal.Vagy lehet akármi más.Ez kb olyan,mintha Dániába mennék pasizni és panaszkodnék,hogy csak szőke pasit találtam eddig.

2018. febr. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!