Nagyon lassú az internetem már több napja, lassan tölt be, a videomegosztó oldalakon folyamatos laggolás van. Nem tudok rájönni az okára. Mit tegyek?
Az internet gyorsasága visszaesett 72 Mbps-re (pedig több volt), a küldött és fogadott bájtoknál pedig sokkal több a fogadott, mint a küldött (x időpontban a küldött csak néhány millió, a fogadott pedig 100 millió).
Nem tudom eldönteni, hogy a gépemmel van-e hiba (vírus stb.) vagy pedig az internettel?
Mekkora internetcsomag? Milyen szolgáltató?
Router/modem újraindítása gondolom azért megvolt már.
Speedtest mit mér?
Mások is használják ezt a gépet?
Más eszközzel rácsatlakozva (pl. telefon) is ilyen lassulás tapasztalható?
(Az a 72Mbit pedig nem egy rossz érték.)
Csináltam egy speed testet: ping: 7ms, download: 2.44 Mbps, upload: 2.71 Mbps
Csak én használom a gépet.
Telefonnal normálisan megy a net.
Elvégeztem már egy pingelést a google szerverével és nincsenek kiugró problémák, nincs elveszett csomag stb.
Fogalmam sincs, mi a baj, látszólag minden rendben van, mégis a net nagyon lassú, videókat nem tudok nézni, mert állandóan megáll. Lassan tölti be az oldalakat, és torrentről is lassan jön, ha szedek valamit. :( Egyre gyanúsabb, hogy a gépemmel van valami baj.
Laptopról van szó vagy asztali pc-ről?
Laptop esetén:
- Ha wifin internetezel, és be van kapcsolva a bluetooth is, akkor egy tesztelésig kapcsold ki a bluetoothot és úgy próbálj meg elérni oldalakat vagy tesztet futtatni,
- Frissítsd a wifi illesztőprogramját,
- Tégy próbát wifi helyett kábeles megoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!