Miért nagy a pingem ha a másik gépen interneteznek, vagy online játékot játszanak?
Figyelt kérdés
Tehát,van az én szobám ahol van a modemom és ez a modem kettő gépre ad internetet.A másik számítógép az pedig eléggé messze van az én számítógépem és a modemomtól.Amikor a messzebb lévő számítógépen elkezdenek videókat nézni Youtubeon vagy játszanak online játékot pl:Minecraft, akkor én miközben játszom nagy lesz a pingem.
Ez most azért van mert messze van a két gép egymástól? és a netes kábel is eléggé hosszan megy fenn a padláson. LEhet ez a baj?
2017. jan. 10. 15:01
1/5 anonim válasza:
Nem írtad milyen sebességű az internetkapcsolatod, de van egy olyan sejtésem, hogy elfogy a sávszélesség és ez a csomagok torlódásához vezet (nagy ping).
3/5 A kérdező kommentje:
13Mbps a letöltésem 0.90 A feltöltésem a pingem speedtesten ha nem terhelem a netem akkor átlag 13
2017. jan. 10. 15:37
4/5 anonim válasza:
Nincs egy megabit a feltöltésed, akkor ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!