Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ilyenek a kövér lányok?
"De még olyannal is találkoztam hogy sikerült lefogyni egy ilyen lánynak és teljesen 360 fokot változott,"
muveltseget varsz el, de te azt sem tudod, mit takar a 360 fok. szep.
,,Sajnos sok az irigy közöttük és válogatott módon tudják fúrni azokat a nőket, akiktől elirigyelik a testalkatukat. Mintha az egészséges testsúlyú nők ingyen kapták volna a testüket."
Várjál 10-es a kedvencem amikor jönnek a következő dumával:
,,GENETIKA", ,,pajzsmirigyem van", ,,alapból ilyen", ,,de nekem van barátnőm barátnőjének barátnője aki nem edz meg zabálja a somlóit és mégis vékony".
Csak tenni ne kelljen érte,kifogások na azok mennek sajnos,mindent elkövetnek csak megracionalizálják a saját lustaságukat és igénytelenségüket csak tenni ne kelljen érte.
Ezzel meg is van oldva szerintük a dolog.
Szánalmasak nagyon.
Kérdező, vékony, sportos, kedves művelt nő vagyok és könyvtárban dolgozom.
Az, hogy valaki szeret-e olvasni, az nem súly függvénye.
Állításod máris megdőlt.
Olyan cukik vagytok. =D Itt mindenki kikéri magának, hogy a csúnya gonosz kövérek, milyen jogon bántják a szegény szerencsétlen vékonyakat, de közben pepitában ti ugyan úgy mocskolódtok, meg alázzátok a kövéreket. Akkor ti mivel is vagytok jobbak? Jah, hát pont semmivel.
Fel nem fogom miért csak úgy lehet kiállni valami vagy valaki mellett, hogy közben a másik oldalt mocskolják.
Tyűha, déesjóistenem...
Most úgy felsejlik egyik egyetemista ismerősöm képe... igazi tehetség, nem csak olvas, de ír is, méghozzá nem is rosszul. Emellett rajzol, fest, és egyéb képzőművészetekben is jártas.
És 50 kiló 165 centihez.
Ezzel kontrasztban a szakmunkást épp, hogy elvégző, "medve" csúfnevű csajt is említhetném, aki könyvet még önként nem vett a kezébe.
Igen, biztos igazad van. :D
16-os vagyok. Lemaradt az utolso mondatnal a felsorolasbol, hogy kover.
Neharagudj, de nagyon buta lehetsz ha szerinted ezeknek koze van egymashoz, es parhuzamot vonsz testsuly es a szemelyiseg kozott.
# 12, igen, én is bírom ezt a mentegetőzést. A pajzsmirigynél azt imádom, hogy hol a hypothyreosissal, hol a hyperthyreosissal takaróznak, fogalmuk sincs, hogy melyik micsoda, általában saját maguknak diagnosztizálják a betegséget. :D
Na az meg egyenesen a vég, amikor anyáznak, hogy bezzeg a barátnőim mind annyit zabálnak, amennyit akarnak, mégsem híznak.
Aztán ha megvizsgálod a két nő életmódját, irtózatos eltérések vannak, amit a "pajzsmirigyesek" valahogy nem észlelnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!