Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ilyenek a kövér lányok?
Az biztos 19-es.
Mindenki pajzsmirigyes meg genetika.
Mindenki.
Én is aki tavaly óta fogyott 15 kg-t izom vesztés nélkül,és még kell 3 kg-t kb.
Érdekes én tudom miért megy nehezen,mert ha hirtelen elhagyok minden CH-t akkor izom is megy,inkább lassabban megyek le még,80-79 közzé.
Persze a vékony nőknek minden könnyebb sőt ehetnek mindent gondolom nekik kapcsolata van az univerzummal és a kalóriát kilehelik az űrbe meg felszívódik a növények által csak odatartja magát :)))))
Mondjuk annyiban lehet párhuzamot vonni testsúly és személyiség között, hogy aki kövér, az legtöbbször nem szereti és nem tiszteli magát, tele van önutálattal, kompenzációval, plusz, mivel féltékeny a vékony csajokra ezért irigy is rájuk. Gyenge akaraterővel rendelkeznek, mert nem akarnak lefogyni, ehelyett kifogásokok mögé bújnak.
A betegség miatti hízás és fogyás külön kategóriát képvisel.
De az a durva betegség sincsen,illetve ha van is akkor ORVOS,és add rá gyógyszert is.
TÁDÁM ennyi lenne,de ez nekik egy mencsvár ebbe tudnak kapaszkodni,csak kár,hogy egy férfit ez k..va nem érdekel,hogy miért úgy néz ki,hanem úgy néz ki és kész akkor give me the next.
De igen totálisan frusztráltak meg borzalmasak.
Nekem volt egy exem,amekkora volt akkora pofája is a semmire.
Miért nem veszek kocsit most,mit költök ennyit magamra szerinte ez sok.
Hát persze mert tudta lapátra fog kerülni mivel fogyni nem akaródzott neki,hiszen ,,genetika" meg már idős(akkor volt 29 éves),lúzer volt totálisan,4 hónap után elbúcsúztunk hálistennek.
Persze genetika de ette a zsömlét meg a snickerts,de ő diétázik.
No komment,persze bántani aki szép azt bántotta.
"Ezzel kontrasztban a szakmunkást épp, hogy elvégző, "medve" csúfnevű csajt is említhetném, aki könyvet még önként nem vett a kezébe."
Jah, mert szakmunkásképzőbe nem járnak csinos vékony lányok, csak ronda kövérek, és az egyetemre meg csak szépségkirálynőket vesznek fel.
42% itt okádod ki magadból már kitudja hány hozzászóláson keresztül a gyűlöletet és megvetést és akkor a kövérek a frusztráltak. Nézzetek már kicsit magatokba.
1. A testalkatnak és a természetnek nincs sok köze egymáshoz.
2. Mindenki a saját tapasztalatai alapján általánosít.
3. Undorító, hogy miután leírjátok, hogy a kövérek a vékonyakat mocskolják, ti kezditek el mocskolni a kövéreket.
4. A 42%-os agybeteget lője már le valaki, mert a primitív hülyeségeit odahányja minden kérdés alá....
"#4-es: Nem kell minket uszítani, megvannak a saját tapasztalataink. Az, hogy mi a túlsúly, ami rajtad van, nem tudjuk és én beszéltem már nővel, aki a "van rajtam túlsúly" alatt 5-6 kgre gondolt, de olyannal is aki 25-35 kgre."
Kb. iróniának szántam, utána leírtam szinte ugyanazt a véleményt, amit te, de mindegy, mert te csak arra tudtál koncentrálni, hogy személyeskedjél. Gratulálok, tényleg nagyon boldog ember lehetsz, ha ennyit kötekedsz és rögtön támadsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!