Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ilyenek a kövér lányok?
Ez baromság.
Én inkább fordítva látom,hogy a kövér elhízott nők csak irigykedni tudnak meg rosszindulatúak a csinos nőkkel szemben.
Plusz elviselhetetlenek a személyiségük is.
Nekem volt kövér nőismerősöm, akinek volt mindig 1-1 rossz szava a vékony barátnőire, tipikusan idióta dolgok, mint pl. "egyenlőtlen mellei vannak", "túl nagy az orra" stb.
Aztán megnéztem ezeket a lefikázott barátnőket és gyönyörűek, sportosak voltak, tehát az ismerősömből a sárga irigység beszélt.
Egyáltalán nem garancia a kövérség a kedvességre.
Most kb. uszítani akarsz a kövér lányok ellen? :)
Rajtam is van túlsúly, van két tényleg kövér barátnőm, azaz az egyik már nem az. Aki már nem barátnő, ő tényleg művelt, értelmes, sziporkázó humorú, de közben egy igaz gennyláda is egyben. Évek folyamán kipuhatolta a gyengeségeimet, majd szépen visszaélt vele, információkkal, titkokkal is, mások előtt kezdett el alázgatni. Amikor meglátta milyen barátom van még rúgni akart egyet belém, sikerült is neki. Személyes sértésnek vette, hogy nekem barátom van. Semmi empátia nem szorult belé, csak szépen megjátszotta magát. Ja és gyűlölte a vékony lányokat.
Úgyanezt látom 3-as,irigykedő,rosszindulatúak borzalom.
Magukba szállni egyik sem tud közülük.
Két somlói meg chips evés között inkább diétázzon meg eddzen kevésbé lesz frusztrált.
A műveltség nem testalkat kérdése.
Nekem az egyik barátnőm testes csajszi, de teljesen rendben van az önbizalma és ha elszáll az agya akkor, aztán nyomokban sem tartalmaz kedvességet.
Szóval a viselkedés meg a kisugárzás nem testalkat kérdése.
#3-as voltam. Igencsak le lettünk pontozva, de ez az igazság. Sajnos sokan piedesztálra emelik a kövérséget, mint az intelligencia, kedvesség és szeretetteljesség zálogát.
Rohadtul nem az.
#4-es: Nem kell minket uszítani, megvannak a saját tapasztalataink. Az, hogy mi a túlsúly, ami rajtad van, nem tudjuk és én beszéltem már nővel, aki a "van rajtam túlsúly" alatt 5-6 kgre gondolt, de olyannal is aki 25-35 kgre.
De ez mindegy is: Nem a testsúlyod tesz műveltté és a sportos, egészséges nők is lehetnek műveltek és kedvesek.
Így van 8-as,ezzel csak a kövér nők takaróznak,hogy szapulják a vékony csinos nőket.
Egyrészt tudják,hogy vékony nő fog kelleni a piacképes férfiaknak,nekik jut ami jut.
2. ezzel keresi magának az önigazolást,hogy ő milyen jó közben meg nagyon nem.
Nekem a párom értelmiségi,perfekt idegennyelven is köszöni szépen nem hülye,és csinos.
Kiss Virág két diplomás nő,és sikeres okos ő is.
# 7
Megint #3-as voltam, neked is ment a pacsi. Sajnos sok az irigy közöttük és válogatott módon tudják fúrni azokat a nőket, akiktől elirigyelik a testalkatukat. Mintha az egészséges testsúlyú nők ingyen kapták volna a testüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!