Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen kucsfontossàgú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kucsfontossàgú a fiúk/férfiak körében partnerkeresésnél, hogy van-e kocsija?

Figyelt kérdés

Egyre több kérdést làtok itt, hogy "ha nincs jogsim/kocsim, akkor baràtnőm sem lesz?"

Ha ennyire frusztràlttà teszi ez a dolog, akkor tegyen ellene.Most nem a nagyon fiatalokról beszélek, hanem mondjuk amikor egy 30 éves, felnőtt férfi ezzel jön.Neki màr bőven lett volna ideje erről gondoskodni.

És igen, ha nem is konkrétan elvàràs az autó, de nem àrt ha van.

2018. dec. 4. 09:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azért érdekes lenne ha bevàsàrolni külön jàrnànk úgy, hogy együtt is élünk màr jó pàr éve.

Randi esetében meg mi van olyankor, ha egy mondjuk 100 km-re lévő hely tetszik meg?

Mint amikor mi megismerkedtünk, tényleg jóval tàvolabb mentünk hétvégékre, vagy akàr csak vacsizni.

Amúgy pàrom nem tudom hànyszor ült életében buszon, de nem sokszor.

Pesten nem ismerem a tömegközlekedést, igaz kocsival meg eltévednék :), de nem sok jót hallok a metrókról, villamosról stb.

2018. dec. 4. 10:21
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Ez a harmadik kérdés "nincs kocsim, gáz?" témakörben ma. Újabb trend a "kicsi a péniszem?" után? :D
2018. dec. 4. 10:23
 13/19 anonim ***** válasza:
23%

BKK-val csak akkor megyek ha egyedül megyek,de amikor barátnőmmel nem tehetem ki a BKK-nak,a közegnek sem,meg bűznek meg annak az igénytelenségnek ami a tömegközlekedésen van.

Egyedül megyek vele,mert gyorsabb ha dolgozni megyek,de vele csak kocsival.

Mivel magassarkúba meg miniszoknyába ne kelljen már zötykölődni a BKK-n,mert egyrészt gáz másrészt neki is rossz érzés,3.részt ha egy 30 éves férfiként ne lenne kocsim,felkötném magam,plusz nem igen lenne kalibrált nőm sem.

2018. dec. 4. 10:24
 14/19 A kérdező kommentje:

#10-es pont hozott egy jó érvet.

Mindig is imàdtam a magassarkút, most is.

Azért egy nő is felöltözik csinosan, a férfi is elegànsan, eléggé illúzióromboló lenne tömegközlekedve vacsoràzni/színhàzba menni.

Manapsàg a nők nagy része is vezet, de elegànsabb ha ezt a férfi teszi.

2018. dec. 4. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
25%

Pontosan 14-es ha a barátnőm is vért izzad a konditeremben meg szexin a legjobb ruhákat hordja állandóan,diétázik,miniszoknyába,magassarkúba jár.

Akkor annál undorítóbb nincsen amikor mondanám,hogy megyünk busszal be a Keletibe onnan át a Blahára és onnan 2-es metróval,tehát a hidegbe végig bunkszliztatni a BKK-n illúzióromboló.

Mivel nekem akar tetszeni ezért nekem meg kutya kötelességem,hogy kocsival menjünk minden merre nem tömegközlekedéssel.

Aki oda felültet egy nőt az ne csodálkozzon ha lelép.

Szépen felöltöztök aztán BKK-val mentek étterembe meg színházba kicsit se égő,ááá.

2018. dec. 4. 10:30
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Engem nem érdekel ,hogy van -e Kocsija vagy jogsija az illetőnek akivel össze jövök. Számomra nem látom hasznát. Eddig is BKV val jártam nekem az megfelel. Nem akarok magamnak jogsit , kocsit így nem érdekel hogy a másiknak van-e. Az meg végképp nem érdekel hogy cipelje vele a seggem

Semmi hasznom nincs belőle mivel nem az enyem. Semmire nem megyek vele hogy a paromnak van kocsija.

N24

2018. dec. 4. 10:46
 17/19 A kérdező kommentje:

Ha ilyen figyelmes lenne a baràtnőjéhez minden férfi mint a #15 hozzàszóló, a nők is màshogy viszonyulnànak a férfiakhoz.

Sokszor olvastam olyan kérdést is itt, hogy milyen férfire vàgynak a nők.A vàlasz benne van a #15 hsz.-ban, a figyelmesség, az udvariassàg.

2018. dec. 4. 11:14
 18/19 anonim ***** válasza:
34%

"ha nem is konkrétan elvàràs az autó, de nem àrt ha van"

Legalább 50 dolgot fel tudnék sorolni, ami egy nőtől sem elvárás, de nem árt, ha van ;)

2018. dec. 4. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi ez a sok hülyeség? Van kocsim, de attól még én is bkv-ztam már Pesten. Persze, majd fogok ülni a dugóban, és keresgetni a parkolóhelyeket. Ha olyan van, bemegyek kocsival persze, de nem mindig. Én a kocsit főként munka miatt használom. Ez azért értelmesebb dolog, mint az, aki csak azért akar kocsit, hogy felvágjon a csajoknak.
2018. dec. 4. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!