Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kucsfontossàgú a fiúk/férfiak körében partnerkeresésnél, hogy van-e kocsija?
Egyre több kérdést làtok itt, hogy "ha nincs jogsim/kocsim, akkor baràtnőm sem lesz?"
Ha ennyire frusztràlttà teszi ez a dolog, akkor tegyen ellene.Most nem a nagyon fiatalokról beszélek, hanem mondjuk amikor egy 30 éves, felnőtt férfi ezzel jön.Neki màr bőven lett volna ideje erről gondoskodni.
És igen, ha nem is konkrétan elvàràs az autó, de nem àrt ha van.
Kérdés:
"Miért ilyen kucsfontossàgú a fiúk/férfiak körében partnerkeresésnél, hogy van-e kocsija?"
Válasz:
"És igen, ha nem is konkrétan elvàràs az autó, de nem àrt ha van."
Amúgy pedig, akinek fontos, vagy szeretne jogosítványt/autót az tesz érte nemtől függetlenül. Mástól elvárni meg csak annyit lehet, mint amit magunk is nyújtani tudunk.
Fontos pedig,ès ezt férfikènt mondom.
Ne,hogy màr egy 30-as fèrfi BKV-zon àllandóan,főleg csajjal aki fel is fàzhat.
Plusz alap dolog,hogy egy férfinek legyen kocsija.
Azért nincs jogsim és kocsim, mert le is szarom, sosem érdekeltek a kocsik és azért sem, mert pazarlásnak tartom, inkább félretettem mindig azt a pénzt, amibe egy kocsi és a havi fenntartása kerül. Barátok kocsiját vezettem már eldugott utakon kipróbálásból, de a vezetés feelingje nem ragadott magával. Bringával és tömegközlekedéssel jól megvagyok. Jogsit majd akarok, mert az látom lehet hasznos és most jutottam el oda, hogy talán kéne, de kocsit 30 alatt és/vagy amíg családom nem lesz, biztos nem.
Volt már barátnőm, akinek volt jogsija, család egyik kocsiját sokszor megkapta, volt is hogy ő is elvitt "tanítani" és szexeltünk is a kocsiban. De az régen volt, ahogy idősödöm azt veszem észre a korom alapján úgy változnak a csajok elvárásai velem szemben és ez úgy tűnik többnek fontos egy 28 évesnél, mint egy 22 évesnél.
Amúgy ha más dolgok rendben vannak, akkor 95%-ban nem a kocsi léte/nemléte dönti el szerencsére, hogy megkapsz-e egy nőt.
28/F
Pont ez a baj,tömegközlekedèsre jogosan huzza a szàjàt egy nő,nem igazàn gerjesztő a szarban fosban bűzben utazni.
Plusz egy fèrfiembernek kell legyen kocsija alap.
Nőként tettem fel a kérdést.
Nem a fővàrosban lakunk, de kocsi nélkül meg lennénk lőve.
Pl a melóba a benzint nem fizetik élettàrsamnak (többieknek sem) mégis kevesen élnek a busszal való ingyenes utazàssal.
Több évtizede van jogsija, autója is, értem ez alatt, nem két-három évtizede, hanem több.
Csak annyira feltűnt, mennyi ilyen kérdés van, de sajnos tenni meg nem mindenki akar ellene.
5 és 7.
Ti mire gondoltok tömegközlekedés említésekor, hogy "a nőt nehogy tömegközlekedésen kelljen vinni", meg ilyenek. Mikor? A dolgaira az életben mindenki külön szokott járni amúgy is (boltba, munkába), nem együtt megyünk. Randit meg nyilván sétáló távolságra szoktam szervezni az otthonomtól, szerencsére jó környéken lakom, közel sok mindenhez.
Például ha együtt mentek valamerre,akkor a BKV egy akkora illuzióromboló,hogy nem csodálom,hogy a csaj kifarcolt ilyenkor.
1.Szar érzést okozol neki.
2.Szépen felöltözve hogy néz már ki,hogy magassarkúban meg szoknyában ott zötykölődtöl a BKK-n?
3.Egy férfinek kell legyen verdája,mert hogy mentek hosszabb távra?
Majd a büdös vonattal?Tütütütütü,meg a cigányokat szagolva meg szarszagba szintén?
Utána meg buszozni még?
Ezért kell a verda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!