Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogyha nem szeretem a láncdohányos anyukákat, meg a kapuzárásos nőket?
Nyugodtan jöhetnek az oltogató, sértegető válaszok, de akkor sem értem, hogy egy 40es pasas miért ne szerethetné a fiatalabb nőket.
Olyan leszólásokat, nullázásokat kapok ha valamiért ki merem fejteni, hogy nekem sokkal jobb lenne párkapcsolatra egy egészen fiatal lány, mint egy kapuzárási pánikos életközépválságban szenvedő nő, aki azonnal szülni akar, vagy egy láncdohányos anyuka, akit a sütésfőzésgyerek-en kívül nem érdekel más.
Sajnálom, de nem dohányzom, engem nem hajt a tatár gyerek ügyben és vannak érdeklődési köreim, tehát nem házvezetőnőt keresek, hanem társat, de olyat, akivel lehet az életet élvezni hosszútávon.
És bátran, eresszétek ki az ellenszenveteket felém, ha jobban érzitek magatokat tőle, de azért egy párkapcsolat annál komolyabb dolog, hogy olyasmit nyeljen be az ember amit ki nem állhat.
40 és pasasnak semmi nem jut már ! A 40 és nőknek még akadhat fiatal csődőr is , de fordított esetben semmi. Nem hogy fiatalabb nő. Haha
Néztél már tükörbe ? Nem éreznék kellemetlenül magad egy 25 éves szexi fiatal lányka melett ?
"Nem éreznék kellemetlenül magad egy 25 éves szexi fiatal lányka melett ?" - de nem ám XD
Sőt :P
Rendben.
Csak nekem 23 evesen es meg nagyon sokaig nem kell kopaszodo apuka sorhassal, akit utolert kapuzarasi panik, elvalt feleseggel, vagy felnoni keptelen kozepkoru bacsi, aki nagypapa korban akar apa lenni.
Nincs ezzel baj. De mi köze ahhoz hogy egy nő 40-es ahhoz hogy láncdohányos. Nem minden 40-es nő láncdohányos. Mint ahogy nem minden huszonéves antidohányos. Nem minden 40-es nőnek van kapuzárásija mint ahogy vannak olyan huszonévesek akik már bevállalnak gyereket(gyerekeket akár).
Szóval nincs ezzel baj csak ne sarkítsunk és ne legyünk irreálisak.
Plusz ha 40-esként huszonéves barátnőt akarsz akkor jobbnak kell lenned a fiataloknál (és itt most NEM a pénzre gondolok).
Mondom ezt huszoneves nőként úgy hogy nem jönnék össze 40-es pasival.
#4 igaza van
Nekem se kellene egy 40 éves férfi akinek apu teste van , kopaszodik stb
Legyünk őszinték a ferfiak jelentős része nagyon elhagyja magát már 40 evesen(ha szetnezek sokan már előbb is) dagadtak , csocsosek stb
Amikor pl én leszek 40 ő meg 60 akkor is milyen jól néznének ki mellette
N24
az egy dolog, hogy te mirol almodozol. az meg megint mas, hogy nem kellenel fiatal lanyoknak.
kitalaciokat meg ne gyarts csak azert, mert te fiatal p**cit szeretnel. az egyetememen a lanyok 80%a dohanyos. szoval szerintem a 40es nok kozott tobbet talalsz, aki nem dohanyzik. szinten, ha tarsra vagysz, nem egy hozzad kepest kislanyban fogod meglelni.
koszi, ha olyan koru ferfit szeretnek, mint te, majd osszejovok apukam egyik baratjaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!