Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi dohányosok! Melyik lenne jobb? Ha a párotok utálná a cigit, vagy ha láncdohányos lenne? Miért?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 23:58
1/5 anonim válasza:
Inkább a második. Azért mert akkor nem zavarná sem a szag utána plusz nem is csesztetne miatta.
Ám a legjobb az lenne, ha ő is alkalmi dohányos lenne.
Nem, a legjobb az lenne, ha lenne párom. :D
2/5 anonim válasza:
ha lenne párom elfelejteném a cigit...
napi 1 szálat szívok lefekvés előtt...
Nem tudom mi az oka, de ez olyan mint a reggeli kávé
lassan 3 éve...
3/5 anonim válasza:
Ha nem zavarja ha néha cigizek akkor tökmindegy.
4/5 anonim válasza:
Ha utálná, mert csak társasági/partidohányos vagyok, ez évi alig pár alkalom, ennyit szerintem lehet tolerálni, vagy ennyi hisztit elviselek, de egy láncdohányos mellett félnék, hogy rászokok. Meg azért hosszú távra (egy egész életre) úgy számolnék, hogy azt az embert le kell szoktatni, ne füstöljön a gyerekek mellett, ne várja meg, amíg egészségügyi problémái lesznek.
5/5 anonim válasza:
Inkább utálja. A barátom cigizik, és meggyőződésem, hogyha nem cigizne, én sem gyújtanék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!