Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik a jobb? Ha a barátnőtök egy tipikus igazi nő, vagy ha a legjobb barátotok?
Tipikus igazi nő: nagyon sokat figyel a külsejére, hagyja, hogy a férfi udvarolgasson neki és hódítsa meg, főz, nőiesen öltözködik, ilyenek.
Legjobb barát: kicsit kevésbé nőies, de jókat lehet vele beszélgetni kötetlenül bármiről, csinálhattok "fiúsabb" dolgokat is, mint sportot nézni, inni, a haverjaitokkal közösen kocsmázni egyet, ő is kezdeményez a kapcsolat előtt és után is.
Nem mondhatjátok, hogy a kettő ötvözete :P
Kort is írjatok :)
a kettő ötv... :D na jó, nyilván ha a legjobb barátnőm, mivel lehet, hogy egy tipikus nő, de ha a belsőnk nem egyezik akkor nézhet ki akárhogy főzni azt meg tudok én is :D viszont kocsmázni nem szoktam és sportot nézni sem :P
bár az igazit még nem találtam meg :(
A kettő miért zárja ki egymást?
Aki nőiesen öltözködik, az nem lehet férfias hobbija?
Amikor mindkettő megvan,az az ideális.
Egy igazán nőies bombázó, aki a legjobb barátod is egyben.
Én ezt kérném :D
Legjobb barát. Nem szeretem az olyan nőket, akik túlzásba viszik a külsőt és feleslegesen túráztatnak. Nem várom el, hogy ő kezdeményezzen, de azért na.
Sokkal tartósabb egy kapcsolat, ha sok a közös dolog, amiben együtt tudunk működni.
Értelmetlen, gyermeteg, demagóg kérdés.
Egyiket sem kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!