Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfi, akinek nincsen autója, egyéb luxustárgyai sem, annak a mai nőknél mint férfi, semmi esélye nincsen?

Figyelt kérdés
Nem vesz komolyan egy nő sem egy olyan férfit, akinek nincsen ilyen jellegű vagyona? Manapság a vagyon teszi az embert?

2018. dec. 1. 10:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
0%
50-es. Neked miből van az amid van? Önerőből vagy családi segítséggel?
2018. dec. 1. 21:24
 52/55 anonim ***** válasza:
82%

Nem az 50-es vagyok, de nem az a lényege a családnak, hogy segítsen? Ennyi erővel mondhatnám, hogy milyen pénzügyi szokásokat hoz magával az, akinek anyukája beült 20 évesen a pénztárba, és 40 évet ott ült, semmit nem tudott a gyerekének segíteni.

Nekem mindkét szülőm folyamat haladt előre, egyik sem diplomás vagy vállalkozó, de nem is elégedtek meg a semmivel, és szégyen lett volna nekik, ha nekem kell őket támogatnom.

Nem ez a lényeg? Hogy nekem jobb, mint a szüleimnek volt, a gyerekeimnek meg jobb lesz, mint nekem? Nem csak épp megélni kell, egyre feljebb kéne lépni.

Lehet azt hinni, hogy ha kapsz valamit, annak nincs értéke - bár nálam az ellenkezője igaz, mert ha kapok valamit, akkor valaki szeretettel adta, nem csak magamnak vettem, hogy legyen -, de engem a szüleim példája mindig hajtott előre, hogy ami van, azért hálásnak kell lenni, ami meg kell, azért meg kell dolgozni.

2018. dec. 2. 20:05
 53/55 anonim ***** válasza:
Jogos válasz, 52. Én is úgy gondolom, hogy hiába keresek kiemelkedően, jobb engem az alapján megítélni, hogy a szüleim nem vettek nekem lakást, így én csak a 20-as éveim végére tudtam. Mert hát érted, az ilyen pórnép mint én ne akarjon szerintem se felmászni, nem?
2018. dec. 2. 20:18
 54/55 anonim ***** válasza:

Auto miota luxustargy?

Manapsag mar 300-400 ezerert lehet kocsit venni.

2018. dec. 12. 03:39
 55/55 anonim ***** válasza:

Ferfi ismeroseimnek mar 22-23 evesen sajat autojuk van, valamelyik mar a masodikat veszi es nem kell bejemvere meg egyeb draga vackokra gondolni. Az egyik Suzukija van...

Attol, hogy lelektelennek tunik szamodra es nem ugrod meg esetleg a mercet, attol meg jogos, hogy 30 felett ne eljen mar egyutt a szulokkel, hanem legyen igenye az onallosagra. Amugy is ha azt szamitod, hogy felreteszel havi 40et 10 even at, mar ot van ot millio kezdotoke es lehet belole lakast venni. Persze nem Pesten, hanem csak az agglomeracioban...

Tehat itt nem azzal van a baj, hogy nincs semmid es a szemet nok elvarjak, hanem ha vagy 30 folott, dolgozol tizeneve es nem ertel el anyagiakban semmit, akkor megis mit varsz?

Amellett meg foleg, ha mondjuk teszel felre lakasra es osszejossz valakivel, aztan a pemzedbol vesztek lakast. Akkor is az van gondolod, hogy a csaj berakta a pcsajat a joba... De ha mondjuk nem kellesz a noknek ilyen dolgok mellett es megteremti maganak az anyagiakat, majd megy a siras, mert bizony igaza van.

2018. dec. 12. 06:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!