Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfi, akinek nincsen autója, egyéb luxustárgyai sem, annak a mai nőknél mint férfi, semmi esélye nincsen?
"De fordítva: te összejönnél egy nővel aki semmit sem tud felmutatni? Se lakás, se autó, se diploma, se megtakarítás, se célok se tervek?"
Azért a kérdéshez képest egy kicsit kiterjesztetted ezt. A kérdező sehol sem írta, hogy ne lenne diplomája, megtakarítása, céljai vagy tervei. Csak hogy nincs vagyona, ami az önerőből építkező embereknek általában valamikor 30-as korára jön össze. (de nyilván nem tudom, hány éves a kérdező, és milyen mértékű vagyonra gondol)
"De jelenleg van neki 3 autoja, bar sajat lakasa meg most sincs, egyutt lakunk egy alberletbe."
Na ez a másik amúgy, amitől viszont tényleg falra tudok mászni, és ilyen nő az életben nem kéne, akinek mindegy, DE ATTÓ AZ LEGYEN, nem baj, ha a lakást bérelni kell örökre, de villogni lehessen az autóval. Hát kössz, én inkább tettem félre a saját lakásomra, mint hogy a Pesten amúgy tök fölösleges kocsikra b***m ki a pénzt az ablakon.
23-as hogyne kellene autó,istenem.
Komolyan mondom,egy felnőtt férfinek legyen már kocsija.
Hihetetlen 20-n éves kislányoknak is van már de egy meglett 30-asnak 40-es férfinek meg nincs.
Ez a baj.
Persze,majd magassarkúba meg szépen felöltözve felrakod a büdös mocskos BKK-ra ami rászkódik meg undorító remek ötlet.
Nem is adsz a nőnek egy k..va rossz érzést.
Van az a típus, akiben semmi más vonzó nincs, csak ha van egy drága autó, és egy még drágább lakás, plusz egy jó jövedelem.
Azt döntsd el te, hogy ezeken kívül van-e benned olyan, ami vonzó az általad vàgyott nőtípusnak.
Ez a baj kérdező,hogy lusta tohonya alak vagy,semmi célod.
El vagy a kis semmiben,kis söröcske,kis kula meló,nem tanulsz,konkrétan unalmas szürke életed van,ehhez nem fog egy nő sem aszisztálni,illetve max a lepattanó.
Ne haragudj, de a 20 éves kislánynak szted honnan van autója? Magának vette, vagy mi?
Bszott könnyű úgy dumálni, ha az embernek mindent a s*gge alá tolnak, de tudod van, aki magának rakja össze a dolgokat, és ha választanom kell, hogy a full felesleges autóra dobom ki a pénzt és ezért 2 évvel tovább fizetek lakásbérletet, vagy bkv-zok és megveszem a saját lakásom, inkább választottam ez utóbbit.
,,Ne haragudj, de a 20 éves kislánynak szted honnan van autója? Magának vette, vagy mi?"
Pedig ma már a nők inkább ambíciózusak mint a magyar palik.
Borzalom komolyan,nem csodálom a nők szídnak minket,elképesztő mi megy.
Komolyan mondom,ma már a nők jobban tepernek sokszor ezt látom.
Nekem csaj ismim 24 évesen keres nettó 600e-t diploma nélkül multinál.
Na erről beszélek ezzel szemben mai férfi társaim 40 évesen szobát bérel és 500e keres két diplomával,remek.
Meg sok 30 éves el van a kis 250e-ével.
Akkor hogy is van ez?
"Bszott könnyű úgy dumálni, ha az embernek mindent a s*gge alá tolnak, de tudod van, aki magának rakja össze a dolgokat, és ha választanom kell, hogy a full felesleges autóra dobom ki a pénzt és ezért 2 évvel tovább fizetek lakásbérletet, vagy bkv-zok és megveszem a saját lakásom, inkább választottam ez utóbbit."
Ebben igazad van legyen előbb lakás,de egy férfinek kell legyen kocsija,mert zötykölődni a BKK-n undorító,egyrészt bűz van,igénytelenek plusz hidegben felfázik a nő,aztán nézhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!