Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfi, akinek nincsen autója, egyéb luxustárgyai sem, annak a mai nőknél mint férfi, semmi esélye nincsen?
#10: Ezt a férfit is leépítitek, ugyanis nektek nem egy építkező, fejlődő tag kell, hanem aki már mindent megteremtett. Tőlem 20-21 évesen saját lakást (!) és saját autót vártak el, miközben középiskolában és tanfolyamokon koptattam a padokat a nap nagy részében.
Ti nők nem egy építkezésen akartok részt venni, hanem a már kész házba akartok belecsücsülni a kis retikülnyi bugyikáitokkal. Igaza volt Lázár Janinak, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Tökéletesen példázza, miként látják ma a nők a férfiakat: két lábon járó pénztárcáknak.
egy lakás meg autó alap.
nem luxus.
azért mert neked nem sikerült elérned, ne hidd, hogy ez luxus.
10-es jól írja,a pènz csak hozadèk,csak ezt nektek magyaràzhatom ìtèlet napig.
Aki BMW,meg lakàssal rendelkezik azoknak meg van a megfelelő tulajdonsàga,rendelkezik azzal amikkel egy fèrfinak kell.
Ti veletek az a baj,hogy semmi cèlotok,nem teljesítitek a fèrfit,konkrètan ti kihalnàtok.
Tehát ti elvagytok a langyos posvadànyban,amihez nem fog egy èrtelmes nő aszisztàlni hanem max a lepattanó,ez van.
Ti nem vèletlenül írtok ilyen kommentet meg tartottok itt.
Ez nem vèletlen.
És igen Làzàrnak igaza is van közvetve,mert ez tükrözi az ember èletre valósàgàt.
Pl a mai fiatal egyetemistàk,borzalom, el vannak a kis büfèszakjukkal,heti 8 nap bulika,semmi cèl,majd vègzünk majd dolgozunk,de semmi terv cèl csak mint a szèl odafujja mindet.
Pont ez tükrözi a GYK sirànkozò fèrfiai.
Nem nèznek utàna mit tud azzal a szakkal kezdeni de elvègzi,majd lesz valahogy.
Na ez a baj veletek,semmi cèlotok nincs.
"Pénzre, csillogásra, népszerűségre, minden hétvégén más-más országban wellnessezésre, kéthavonta nyaralásra, budai luxusvillára, Mercedes-BMW-Audi flottára, saját cégekre, üzletekre, éttermekre, 190 centi fölötti magasságra, izmokra, 8 négyzetméteres tetoválásra, maffiózó kinézetre stb."
Férfiként sokszor merül fel bennem is ez, mert állandóan minden ezt sugározza az ember felé, meg ha sikertelen vagy a nőknél, akkor rá kell fognod valami ilyen kézzel fogható dologra, hogy megértsd. De közben meg: hány férfinak vannak meg ezek a dolgok mind? Kb. a 0,0001%-nak. És nem csak nekik van kapcsolata.
Nem èrted 14-es ez a baj tudod.
Pl nekem kőbe vèsett cèljaim vannak,fixen,màr 19 èvesen egyetem mellett dolgoztam mimt egy vadàllat,angolul jol megtanultam.
Hajtottam tepertem,most is.
Karrierem mindenek előtt mivel ez a fèrfi dolga.
"10-es jól írja,a pènz csak hozadèk,csak ezt nektek magyaràzhatom ìtèlet napig.
Aki BMW,meg lakàssal rendelkezik azoknak meg van a megfelelő tulajdonsàga,rendelkezik azzal amikkel egy fèrfinak kell."
Igen, de ezekre még elég jó jövedelem mellett is sokáig tart összeszedni a pénzt, ha az embernek nem segítettek a szülei és a nulláról indul.
Egy élhető lakás Budapesten kb. 15 milliónál kezdődik (és akkor egy garzonról beszélünk). A semmiről indulva ennek még a kezdőrészletét is évekbe telik előteremteni, főleg, ha közben az embernek még a lakásbérletet is nyögnie kell. És akkor még autóról nem is beszéltünk.
És akkor nézzük meg azt, hogy hány olyan, alapvetően presztizsszakma van, ahol a kezdeti időkben szánalmasan keveset keresel, pl. jogász, orvos - ügyvédjelöltként, rezidensként kb. a minimálbért várhatod. Aztán vagy 28-30 éves, mire rendesen elindulhatsz a szakmádban. De ne mondd nekem, hogy egy férfi, aki pl. kijárja a jogit vagy az orvosit, aztán végigmegy a szükséges körökön, hogy ügyvéd vagy orvos lehessen, az nem kitartó és ambiciózus, és nem rendelkezik férfias tulajdonságokkal. Pedig neki aztán addig nem lesz magától lakása meg BMW-je.
És ezt nem "savanyú a szőlő" módon írom, én pályát váltottam direkt azért, mert tudtam, hogy másból gyorsabban össze tudok szedni elég pénzt, de közben nagyon tudom tisztelni azokat, akik kitartanak egy valódi hivatás mellett. De ő akkor ne akarjon magának társat, vagy csak majd 35 évesen, amikor már mindene megvan?
#2-es vagyok
Hát.. Úgy látszik nem sikerült megérteni amit írtam, kedves kérdező. Nem az a probléma h valakinek nincs semmije, hanem az h nem is akar semmit tenni ez ellen. És ez igaz mind férfiakra és nőkre. Aztán meg megy a sírás h szemét az anyós/após akinek a nyakán élnek, a pasi nem száll be a háztartásba mert nem is lett tőle addig elvárva amíg halomba nem áll a kakás pelenka, anyuci meg elfelejt visszamenni dolgozni és 'védekezés' mellett teherbe esik mégegyszer...
Erről a hozzáállásról van szó ami nagyon gyakori manapság, nem arról h valaki nem aranykanállal a szájába született.
De fordítva: te összejönnél egy nővel aki semmit sem tud felmutatni? Se lakás, se autó, se diploma, se megtakarítás, se célok se tervek? Mert én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!