Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfi, akinek nincsen autója, egyéb luxustárgyai sem, annak a mai nőknél mint férfi, semmi esélye nincsen?

Figyelt kérdés
Nem vesz komolyan egy nő sem egy olyan férfit, akinek nincsen ilyen jellegű vagyona? Manapság a vagyon teszi az embert?

2018. dec. 1. 10:48
1 2 3 4 5 6
 11/55 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
24%

#10: Ezt a férfit is leépítitek, ugyanis nektek nem egy építkező, fejlődő tag kell, hanem aki már mindent megteremtett. Tőlem 20-21 évesen saját lakást (!) és saját autót vártak el, miközben középiskolában és tanfolyamokon koptattam a padokat a nap nagy részében.

Ti nők nem egy építkezésen akartok részt venni, hanem a már kész házba akartok belecsücsülni a kis retikülnyi bugyikáitokkal. Igaza volt Lázár Janinak, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Tökéletesen példázza, miként látják ma a nők a férfiakat: két lábon járó pénztárcáknak.

2018. dec. 1. 11:20
 12/55 anonim ***** válasza:
49%

egy lakás meg autó alap.

nem luxus.

azért mert neked nem sikerült elérned, ne hidd, hogy ez luxus.

2018. dec. 1. 11:24
 13/55 anonim ***** válasza:
64%

10-es jól írja,a pènz csak hozadèk,csak ezt nektek magyaràzhatom ìtèlet napig.

Aki BMW,meg lakàssal rendelkezik azoknak meg van a megfelelő tulajdonsàga,rendelkezik azzal amikkel egy fèrfinak kell.

Ti veletek az a baj,hogy semmi cèlotok,nem teljesítitek a fèrfit,konkrètan ti kihalnàtok.

Tehát ti elvagytok a langyos posvadànyban,amihez nem fog egy èrtelmes nő aszisztàlni hanem max a lepattanó,ez van.

Ti nem vèletlenül írtok ilyen kommentet meg tartottok itt.

Ez nem vèletlen.

2018. dec. 1. 11:24
 14/55 anonim ***** válasza:
32%
Ennyi ostobat mint ami itt van! Gondolkozzunk mar egy kicsit , huszon evesen pl mint en is milyen lakasrol beszeltek? Azlaghoz kepest nem keresek rosszul ,autot jovore fogok venni ,de sajat lakasra hazra honnan szuljek elo 15-20 milliot ? Gondolkozzatok mar el egy kicsit,hogy ezek egy ferfinel alap dolgok! -_- Noknel akkor mik az alap dolgok? Ha mar van autom hazam akkor a no mit tud nekem adni? Pi..at? Azt megtudom venni is ! -_-
2018. dec. 1. 11:31
 15/55 anonim ***** válasza:
31%

És igen Làzàrnak igaza is van közvetve,mert ez tükrözi az ember èletre valósàgàt.

Pl a mai fiatal egyetemistàk,borzalom, el vannak a kis büfèszakjukkal,heti 8 nap bulika,semmi cèl,majd vègzünk majd dolgozunk,de semmi terv cèl csak mint a szèl odafujja mindet.

Pont ez tükrözi a GYK sirànkozò fèrfiai.

Nem nèznek utàna mit tud azzal a szakkal kezdeni de elvègzi,majd lesz valahogy.

Na ez a baj veletek,semmi cèlotok nincs.

2018. dec. 1. 11:32
 16/55 anonim ***** válasza:
68%

"Pénzre, csillogásra, népszerűségre, minden hétvégén más-más országban wellnessezésre, kéthavonta nyaralásra, budai luxusvillára, Mercedes-BMW-Audi flottára, saját cégekre, üzletekre, éttermekre, 190 centi fölötti magasságra, izmokra, 8 négyzetméteres tetoválásra, maffiózó kinézetre stb."

Férfiként sokszor merül fel bennem is ez, mert állandóan minden ezt sugározza az ember felé, meg ha sikertelen vagy a nőknél, akkor rá kell fognod valami ilyen kézzel fogható dologra, hogy megértsd. De közben meg: hány férfinak vannak meg ezek a dolgok mind? Kb. a 0,0001%-nak. És nem csak nekik van kapcsolata.

2018. dec. 1. 11:33
 17/55 anonim ***** válasza:
6%

Nem èrted 14-es ez a baj tudod.

Pl nekem kőbe vèsett cèljaim vannak,fixen,màr 19 èvesen egyetem mellett dolgoztam mimt egy vadàllat,angolul jol megtanultam.

Hajtottam tepertem,most is.

Karrierem mindenek előtt mivel ez a fèrfi dolga.

2018. dec. 1. 11:36
 18/55 anonim ***** válasza:
51%

"10-es jól írja,a pènz csak hozadèk,csak ezt nektek magyaràzhatom ìtèlet napig.

Aki BMW,meg lakàssal rendelkezik azoknak meg van a megfelelő tulajdonsàga,rendelkezik azzal amikkel egy fèrfinak kell."

Igen, de ezekre még elég jó jövedelem mellett is sokáig tart összeszedni a pénzt, ha az embernek nem segítettek a szülei és a nulláról indul.

Egy élhető lakás Budapesten kb. 15 milliónál kezdődik (és akkor egy garzonról beszélünk). A semmiről indulva ennek még a kezdőrészletét is évekbe telik előteremteni, főleg, ha közben az embernek még a lakásbérletet is nyögnie kell. És akkor még autóról nem is beszéltünk.

És akkor nézzük meg azt, hogy hány olyan, alapvetően presztizsszakma van, ahol a kezdeti időkben szánalmasan keveset keresel, pl. jogász, orvos - ügyvédjelöltként, rezidensként kb. a minimálbért várhatod. Aztán vagy 28-30 éves, mire rendesen elindulhatsz a szakmádban. De ne mondd nekem, hogy egy férfi, aki pl. kijárja a jogit vagy az orvosit, aztán végigmegy a szükséges körökön, hogy ügyvéd vagy orvos lehessen, az nem kitartó és ambiciózus, és nem rendelkezik férfias tulajdonságokkal. Pedig neki aztán addig nem lesz magától lakása meg BMW-je.

És ezt nem "savanyú a szőlő" módon írom, én pályát váltottam direkt azért, mert tudtam, hogy másból gyorsabban össze tudok szedni elég pénzt, de közben nagyon tudom tisztelni azokat, akik kitartanak egy valódi hivatás mellett. De ő akkor ne akarjon magának társat, vagy csak majd 35 évesen, amikor már mindene megvan?

2018. dec. 1. 11:39
 19/55 anonim ***** válasza:
71%

#2-es vagyok

Hát.. Úgy látszik nem sikerült megérteni amit írtam, kedves kérdező. Nem az a probléma h valakinek nincs semmije, hanem az h nem is akar semmit tenni ez ellen. És ez igaz mind férfiakra és nőkre. Aztán meg megy a sírás h szemét az anyós/após akinek a nyakán élnek, a pasi nem száll be a háztartásba mert nem is lett tőle addig elvárva amíg halomba nem áll a kakás pelenka, anyuci meg elfelejt visszamenni dolgozni és 'védekezés' mellett teherbe esik mégegyszer...

Erről a hozzáállásról van szó ami nagyon gyakori manapság, nem arról h valaki nem aranykanállal a szájába született.

De fordítva: te összejönnél egy nővel aki semmit sem tud felmutatni? Se lakás, se autó, se diploma, se megtakarítás, se célok se tervek? Mert én nem.

2018. dec. 1. 11:43
 20/55 anonim ***** válasza:
69%
Szeretitek ezt bemagyarazni, de teljesen folosleges. Az en paromnak amikor osszejottunk meg egy ku..rva biciklije sem volt, ugyanonnan indultunk mind ketten, a nullarol. De jelenleg van neki 3 autoja, bar sajat lakasa meg most sincs, egyutt lakunk egy alberletbe. Tudod itt a lenyeg, hogy ha nincsenek is meg ezek a dolgok akkor is legyen meg benne a vagy, hogy onallo akar lenni, nem anyucival otthon lakni, es nem elegszik meg annyival, hogy van kaja. Legyen celjai, ami nem merul ki abban, hogy legyen mit enni honap vegen. Es azokat a celokat meg is tudja valositani ne csal almodozzon rola.
2018. dec. 1. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!