Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi mit tehet azért, hogy a nők rajongjanak érte?
Hagyjuk már ezt a hülyeséget második :D
Jó pontnak fog számítani, de nem ettől leszel az, akitől benedvesedik a bugyi.
Miért kéne, hogy rajongjanak a nők értem? Nekem pont elég, ha az az egy megteszi, akit én is szeretek. A többi, akár utálhat is.
Te talán háremet szeretnél, sok rajongó nővel?
33%, ha nő vagy, a te bugyid mitől nedvesedik?
Ha férfi vagy: próbáltad már, amiről írtam? Láttál már férfit hasonló helyzetben? Vagy inkább csak arról van szó, hogy legfeljebb akkor beszélsz nővel, amikor kenyeret kérsz a boltban vagy átszólsz anyádnak a szomszéd szobába és azt hiszed, mindent tudsz róluk?
Fiam.
Ezzel az apa vagyok szöveggel max annyit fogsz elérni, hogy alkalmasnak tartanak apának.
Mint a bonbon, jó hogy hoztál, de semmit nem jelent.
Az egyedülálló szülő miért jó? Ez egyben azt jelenti van exed, ráadásul nem is akármilyen a viszony, vagy ha az ex meghalt, akkor I van "priuszod".
A nők és persze a férfiak is azt szeretik ha csak ők vannak a kapcsolatban, exről hallani sem akarnak.
Ezek a belső tulajdonságok kellenek:
Tökös, vicces, magabiztos, jó dumás, kezdeményező, férfias, önbizalommal teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!