Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos férfi mit tehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfi mit tehet azért, hogy a nők rajongjanak érte?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 09:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Burgert süt
2018. dec. 1. 09:02
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Legyél együttérző és vedd ki a részed a házimunkából és a gyereknevelésből. Vagy csak simán légy egyedülálló szülő. A tenyeredből fognak enni a csajok, sokan a kezüket-lábukat törik majd, hogy segíthessenek.
2018. dec. 1. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:
32%

Hagyjuk már ezt a hülyeséget második :D

Jó pontnak fog számítani, de nem ettől leszel az, akitől benedvesedik a bugyi.

2018. dec. 1. 09:07
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

Miért kéne, hogy rajongjanak a nők értem? Nekem pont elég, ha az az egy megteszi, akit én is szeretek. A többi, akár utálhat is.

Te talán háremet szeretnél, sok rajongó nővel?

2018. dec. 1. 09:10
 5/15 anonim ***** válasza:
51%

33%, ha nő vagy, a te bugyid mitől nedvesedik?

Ha férfi vagy: próbáltad már, amiről írtam? Láttál már férfit hasonló helyzetben? Vagy inkább csak arról van szó, hogy legfeljebb akkor beszélsz nővel, amikor kenyeret kérsz a boltban vagy átszólsz anyádnak a szomszéd szobába és azt hiszed, mindent tudsz róluk?

2018. dec. 1. 09:16
 6/15 anonim ***** válasza:
19%

Fiam.

Ezzel az apa vagyok szöveggel max annyit fogsz elérni, hogy alkalmasnak tartanak apának.

Mint a bonbon, jó hogy hoztál, de semmit nem jelent.

2018. dec. 1. 09:37
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

Az egyedülálló szülő miért jó? Ez egyben azt jelenti van exed, ráadásul nem is akármilyen a viszony, vagy ha az ex meghalt, akkor I van "priuszod".

A nők és persze a férfiak is azt szeretik ha csak ők vannak a kapcsolatban, exről hallani sem akarnak.

2018. dec. 1. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Önbizalmat, nagy arcot növeszt, kábító szöveggel, menőnek látszó ruhákat vesz, menőnek látszó autót (németek által levetett dízel bmw-k, audik most olcsóak), jó fotókat csinál facebookra magáról, gyurmázik.
2018. dec. 1. 10:05
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a belső tulajdonságok kellenek:

Tökös, vicces, magabiztos, jó dumás, kezdeményező, férfias, önbizalommal teli.

2018. dec. 1. 10:12
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Átlagosból építsd magad átlag felettivé.
2018. dec. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!