Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan javíthat a külsején egy átlagos férfi?
Szerintem a sport a legfontosabb egy férfinak.
Ha a kopaszodsz, akkor lehet jobb, ha teljesen kopasz vagy. Ezen kívül lehet hordani sapkát, kalapot is.
Az öltözékeden is biztos lehet még csiszolni.
Sok esetben egy kis borosta, szakáll, vagy pont a simára borotvált arc dob sokat a megjelenésen.
Van, akinek nagyon jól áll, ha le van barnulva. (Nem szolis!)
Azt pedig nem is tudom, miért kell magyarázni, hogy egy egészséges, izmos test miért vonzóbb, mint Jabba.
Izmosság ugye.
Ha kopaszodsz, akkor jobban járnál ha inkább kopaszra nyírnád magad. Erről még soha nem olvastál, hogy a kopaszodó férfiak jobban tennék ha teljesen lenyírnák a hajukat?
Öltözködés
Parfüm, illatok
Kitalálni csupasz arc, vagy borosta vagy szakáll-e a legjobb neked.
Azért vannak dolgok.
Ha már kérdezed, akkor az öltözködést javaslom, változtass valamerre, de szigorúan olyan srílusra ami neked is tetszik és JÓL ÉRZED MAGAD benne. Úgy értem hogy ha most spprtos vagy, akkor csak a nők miatt ne kezd inget és zakót hordani ha az neked nem tetszik.
Egy finom illat nagyon sokat dob egy férfin, rám például valóban úgy hat egy jól illat mint a csajokra az Axe reklámban. Nekem ezek azok amik eszembe jutottak nőként. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!