Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti külsejű férfi személyisége tud olyan lenni hogy annyira megszépül hogy egy átlagos nőnél sikere lesz?
Igen. Akinek jó a személyisége és nem zárja el magát, annak van esélye.
De ha bezárkozól, akkor lehetsz fehérnemű modell szépségű, akkor is 0 lesz a társas életed, így a nemi életed is.
"Semmit nem ér a személyiség átlag alatti külsővel, tapasztalat."
Ez annyiban igaz, hogy az átlagosan kiábrándító férfi egyéniség, ami idehaza jellemző, valóban senkinek nem kell, ha még a külseje is ronda az illetőnek. A csúf külsőt ugyanis KIEMELKEDŐEN VONZÓ személyiség tudja ellensúlyozni. És mint ahogyan ezt fentebb írtam, ezt TANULNI nem lehet, csak hosszú évek kemény, kitartó munkájával kifejleszteni, mert ezek KÉSZSÉGEK, többes számban, pontosabban egy több készséget felölelő, harmonikusan működő rendszer (ti. maga a vonzó személyiség).
A sima, átlag unalmas, fantáziátlan, urambocsá műveletlen ember személyisége jó hogy semmit sem ér. Ha még a külseje is csúf, akkor végképp. Én nem is állítottam mást.
De tudod mit, 66%-os, ha valami problémád van, akkor fejtsd már ki bővebben, hogy te pontosan mit is értesz "személyiség" alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!