Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfi, akinek nincsen autója, egyéb luxustárgyai sem, annak a mai nőknél mint férfi, semmi esélye nincsen?

Figyelt kérdés
Nem vesz komolyan egy nő sem egy olyan férfit, akinek nincsen ilyen jellegű vagyona? Manapság a vagyon teszi az embert?

2018. dec. 1. 10:48
1 2 3 4 5 6
 41/55 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
78%
#36: Ja igen, ismerem ezeket az adatokat, 350 nettó, mi? Persze laza délelőttös 8 órában, ugye? Operátorként, ugye? Hogyne! Felhoztál egy-két szélsőséges példát, dobálózol 300-400, akár 500 ezres fizetésekről is, csak azt felejted el megemlíteni, hogy 24 órából 25-öt dolgozik a tag. A magyar átlagkereset is 340 ezer forint fölött van, persze ez is tök hihető adat.
2018. dec. 1. 12:50
 42/55 anonim ***** válasza:
32%

Ez a csaj nem 24 órát dolgozik hanem 8 órát nagy multinál projektvezetés,24 évesen.

Csak nem sírt hanem tett érte.

Megint a kifogások látom na az megy.

Ti ne is akarjatok nőt csak valami lepattanót max,mert kivág pillanatok alatt,ezzel a gondolkodással.

2018. dec. 1. 12:52
 43/55 anonim ***** válasza:
81%

Kedves legrosszindulatúbb! (amúgy nagyon találó nick)

A barátomnak 10 éves opelje van, most vettünk közösen egy 2 szobás lakást megyeszékhelyen (amibe bizony én is beleadtam az 50%-ot, nem csak a csipkebugyijaimat vittem), 300-350-et hoz haza(nem gyári munkás, irodában van max 8 órát) és lám van neki barátnője. Meg is mondom neki h nagyon nagy szerencséje van h szóba állok vele. xDD És mindketten onnan indultunk h nem volt csak a csupasz s*ggünk. De tuti a pénzére hajtottam meg a luxusra.

2018. dec. 1. 13:06
 44/55 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

"... mert kivág pillanatok alatt..."

... ha meglátja a bérpapírunkat.

Ez mondjuk életszerűbb befejezése lenne a mondatodnak.

2018. dec. 1. 13:08
 45/55 anonim ***** válasza:
39%

44-es akkor miért nem épitesz karriert?Miért nem épitesz egzisztenciát?

Miért nem teszel a jövődért?

Nem értem,ha csak ezen múllik.

2018. dec. 1. 13:09
 46/55 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudtok különbséget tenni két dolog közt.

1. Legyen milliós fizu, minden hétvégén Dubai, luxus autó, designer rucik, zsebpénz apucitól

vs

2. El tudd magad tartani, ne elégedj meg életed végéig egy szar melóval, amit utálsz és rosszul fizet, ne a mamánál lakj 50 évesen is (és ezt MINDKÉT félnek teljesítenie kell)

2018. dec. 1. 13:42
 47/55 anonim ***** válasza:
36%
Jót röhögtem! Persze 3-500 ezer forintos fizetések hát hogyne! 😂😂 Multiknál meg egy kisebb főnök sem keres ennyit vagy épp,hogy eléri! Ne vicceljünk már emberek! Meg mi az,hogy diploma így úgy meg ti tesztek érte,megdolgoztok érte! Ha nem lenne szakmunkás és egyéb ember,nem lenne autó amit megvegyél,nem lenne ház amibe mereszthetnéd a pics...ád, nem lenne kenyér amit levegyél a boltokból! Ezeken kellene elgondolkodni mielőtt itt leszóljátok az embert! Nekik köszönheted,hogy ilyen "életet" tudsz élni! Lányok akik itt beszélnek, hogy a kocsi ház stb alap dolognak kellene lennie,és ciki otthon élni meg stb,dolgozztok meg érte ne a férfiakon akarjatok élősködni, mert tudjátok ez fiatalon még működik amíg szépek vagytok,de ti is megöregszetek, lesznek fiatalok akikre lefognak cserelni titeket,aztán jöttök majd ide középkorúan sírni,hogy a kutyának nem kellettek és így tovább! Nem a pénz a fontos és nem erről szól az élet!
2018. dec. 1. 15:20
 48/55 anonim ***** válasza:
23%
Minek? Úgyis idővel kidob/meg sál, ha csóró ha gazdag, akkor már legyen valami hasznos is belőle 🤣
2018. dec. 1. 16:31
 49/55 anonim ***** válasza:
83%

Istenem 300-500 ezres fizetés... :D Mintha sz*rásig lennének ilyen melóhelyekkel az álláshirdetések. Csak egy adag a valóságból: az átlagkereset az kb nettó 138.000 és nettó 170.000 között van.

Írom ezt úgy diplomásként, hogy az egyetemre valót önerőből köhögtem ki anyuka és apuka nélkül 13 órás munkahelyen, a nyelvvizsgához a nyelvsulit szintén magamtól köhögtem ki anyuka és apuka nélkül szintén 13 órás meló mellett, a jogsit is magamnak köhögöm ki szintén anyuka és apuka nélkül. Tehát én elmondhatom, hogy de apránként van valamim.

Kérdezem én, hogy akinek anyuka és apuka vett kecót, fizette a jogsit, vett autót fizette az egyetemet az mire vág fel? Arra, hogy önerőből semmije nincs és a szülők nélkül sehol nem lenne? Arra, hogy idejön oltogatni az embereket, holott önerőből egy utolsó senkiházi?

Mondjátok már meg azt is, hogy kecót és autót szülő segítség nélkül, hogyan vegyen bárki? Attól, hogy az emberek néhány százaléka ezt meg tudja oldani a többi kilencvenvalahány százalék nem.

2018. dec. 1. 18:44
 50/55 anonim ***** válasza:
49%

Melyik korosztályban?

20 évesen nyilván ez nem azempint egy normális nő számára.

30+ évesen viszont nem lehet komolyan venni se férfit se nőt, aki nem tud valami önálló egzisztenciát és jövőképet felmutatni.

Mert az ilyen ember magát sem veszi komolyan.

2018. dec. 1. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!