Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők ti hogyan viszonyultok a félénk, visszahúzódó, távolságtartó fiúkhoz/férfiakhoz?
1. És vajon miért nem tudnak jól kommunikálni, kérdező?
2. És vajon hogy állnak a gondolkodással? Mennyire intelligensek? És most nem a matematikai-logikai készségekről beszélek, hanem az általános problémamegoldásról.
Úgy viszonyulok hozzájuk, hogy általában észre sem veszem őket.
Aztán ha ügyem akad velük, akkor dekódolom, hogy ja, ő ez a típus, és igen segítőkész vagyok vele, és türelmes, hogy érezze emberi elfogadásomat, és azt, hogy nálam nincs veszély, nem nézem le, nyugodtan nyögje csak ki, amit akar, kivárom, nem bántom. Ha olyan helyzet van, direkt kicsit beszélgetek vele, - de egyértelműen úgy, hogy tudjon pl. a páromról, nehogy félreértse.
Nem szeretem, ha valaki ki van közösítve a környezetemben, szociálisan érzékeny vagyok.
Nemi vágyat viszont még soha nem éreztem ilyen nagyon zavarbanlevős férfi iránt. Soha. De erről nem tehetek, ez nem rosszindulatból fakad, szimpla törvényszerűség. Nekem a férfi, az tökös. Nálam tuti tökösebb.
Légy bátor, és erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!