Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viszonyultok ismerkedési, párkapcsolati szempontból a "bocs, hogy élek"-típusú emberekhez?
Ez az önbizalomhiánynak egy érdekes vállfaja. Az illető mindenért bocsánatot, elnézést kér, mindenért mentegetőzik. Kedves sms-t ír neked, de mindig elrontja azzal, hogy így zárja őket: "Bocs a zavarásért" vagy "Ne haragudj, nem akartalak zavarni". Sugárzik róla a "bocs, hogy élni merészelek"-attitűd.
Ha ilyen egy illető, mennyi esélye van a társkeresési piacon? A női válaszokat nagyjából sejtem, de a férfioldalon hogy csapódik le, ha ilyen egy nő? Érvényesülhet egy ilyen ember, ha párt keres vagy teljesen menthetetlen?
Rövid távon az idegeimre mennek az ilyen emberek.
Barátaim, családtagjaim, haverjaim elmondása alapján a férfiakat is zavarja, ha egy nő ilyen, meg tudom érteni őket. :))
N
Eddig mindig bevált, ha nem voltam akkora bunkó, mint ama elefánt a porcelán boltba, és odafigyeltem arra, hogy a másik embert ne alkalmatlan időben zavarjam.
Csak az ilyen neveletlen elefántok hiszik azt, hogy csak ők léteznek:D
Amit a példàban vàzolsz szimpla udvariassági fordulatok.
32/f
Nekem kifejezetten az ilyen típusú nők, lányok tetszenek, az eddigi barátnőim is ilyenek voltak. És meglepő, de én is ilyen vagyok. Legalábbis egyszer ezt mondta rólam egy "kedves" hölgyemény, aki akkor azt a pasiját siratta, aki egy paraszt volt, megfogalmazása szerint. Idézem: jó nagy bunkó volt, neveletlen, de ez olyan szexi volt benne.
Ma már szerencsére nagyobb rutinom van felismerni ezeket a nőket.
Sajnos Magyarországon ennek van divatja, meg hagyománya, hogy beleröfögünk a telefonba, hogy: AAALóóó. nem köszönünk, nem mosolygunk, meg úgy ampakk jó nagy suttyók vagyunk.
"Ti hogy viszonyultok ismerkedési, párkapcsolati szempontból a "bocs, hogy élek"-típusú emberekhez?"
...
"bocs, ha véletlen észreveszlek.."
Mindenki amennyit tesz magáért, annyit ér.
A bocsánatkértés, a jómodor, a visszafogottság inkább erény.
Mindenki szeretne élni és minél jobb közérzetet szeretne ehhez teremteni saját magának ésvagy a környezetének. Az őzike is lesüti a szemét a keskeny ösvényen ha egy jókora agancsos bőgő jószág közelít, jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!