Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy viszonyultok a higgadt, nyugodt természetű pasikhoz, ismerkedés, vagy akár párkapcsolati szinten?
Egyrészről tökéletes, másrészről uncsi. Szval jó mert tuti nem verekedős, idegbeteg, és hasonló mint én. Másrészről meg lehet, hogy egy kicsit túl nyugodt, ilyen uncsi fehér ember.
De egyébként inkább legyen ilyen.
ha a ágyban be tud vadulni az nem árt :)
de amúgy tökéletes
Pont ilyen természetű barátom van.
Én pont az ellentéte vagyok: hirtelen haragú, izgága, heves. :D
Jól elvagyunk, kiegészítjük egymást.
Az én párom alapvetően nyugodt, higgadt, optimista, derűs természet, de vannak benne fortyogó energiák, viszont azt mélyről kell előhozni. Tehát feldühíteni nehéz, de akkor nagyon tud tombolni, csak egyszer láttam, azaz inkább hallottam, ijesztő volt kicsit. Az ágyban viszont mindig szenvedélyes. Ott a legmélyebb oldalát hozza elő.
Valahol kiegészítjük egymást, mert én hajlamos vagyok túlaggódni a dolgokat és hamar feladni a reményt. Sokszor meg tud nyugtatni, még ha csak ideiglenesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!