Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati körforgás? Csak én gondolkozom ilyeneken?
Nem annyival kevesebb a nő, hogy ez ilyen markánsan megmutatkozzon. Illetve egy párkapcsolathoz általában ugyanannyi nő kell, mint férfi.
Az, hogy a férfiak egy része ennyire vergődik, pont arra enged következtetni, hogy sokkal inkább ők csoportosulnak bizonyos nők köré. Azért nehogymár 4-5 pasi jusson egy nőre, könyörgöm. Márpedig sok pasi úgy nyomul nőkre, hogy mellette 3-4 másik is csapja neki a szelet. Lehet, hogy a nő is válogat, de ez a jelenség mégis annak köszönhető, hogy a nők felét kb észre sem veszik, csak repülnek a fiatal szinglire 15-től 60-ig, mint a légy a szarra.
háát az 1-essel nem értek egyet..." de ez a jelenség mégis annak köszönhető, hogy a nők felét kb észre sem veszik" ----> és fordítva.
Megsúgom ugyanígy van.
De erről már hosszú hosszú évek óta megy a vita. Szóval nyugodtan vehetjük fifti-fifti-re.
Én azt mondanám inkább, hogy van egy bizonyos férfi réteg akit a legtöbb nő szeretne magának így, ugyanazokra a férfiakra több nő is jut,
És fordítva ugyanazt a néhány nőt szeretné nagyon sok férfi is.
Ezt a kérdező nyugodtan veheti a 40%-ának amit emlegetett.
Szóval marad egy 60% a férfiak és a nők között is , akik nem az alapján a fejükbe rögzült ideál alapján keresgélnek.
Számos kérdést látok ezen az oldalon is arról, hogy mekkora baromság már, hogy minden nõnek jut férfi. Sok nõ egyedül van, az hogy egyesek nem elégszenek meg ezekkel a nõkkel, az már más kérdés.
Szerintem értelmetlen ilyen mennyiségi adatokról beszélni. Pl. Ha aránylag rengeteg vonzó, álomnõ létezne a környezetedben, de te nekik nem vagy az esete, akkor nem fognak összejönni veled akkor sem, ha férfi többlet lenne.
Nem hiába van az a mondás, hogy “akkor sem lennék veled, ha te lennél a legutolsó férfi a földön”
Ha valaki nem vonzódik hozzád, azon nem változtat semmilyen statisztikai adat. Tehát így is ugyanaz a helyzet lenne, hogy “csak átlagos nõk állnak szóba veled” s nem azok a nõk akiket szeretne.
Amúgy távol álljon tõlem ez az állatias versengés. Nem így látom a világot. Én is szeretek ismerkedni, flörtölni, szándékok nélkül, vonzó egyedekhez közel kerülni, még akkor is, ha nem látjuk egymásban az “életünk társát”. Sokan szexet akarnak vonzó nõkkel meg pasikkal, de úgy meg vannak indulva ez iránt, mintha az életük múlna rajta, mindenáron megakarnak felelni ezeknek, közben mintha csak éjszakai kalandozás lenne a cél, de ezt túl lihegik.
Az biztos, hogy engem utólag nem zavarna, ha nem egy “fullos nõvel” kötöm össze az életem, akkor, amikor már házasságban és családalapításban gondolkodom. Ilyenkor már nem úgy viselkedik az ember, mintha “hús piacon” lenne, más szempontokat állít elõtérbe.
És megint csak visszaérkeztünk oda, hogy sokan keverik a szerelmet, az összetartozást a szexuális vonzalommal. Hol ott a kettõ nem egy. Vonzódhatok sok mindenkihez, de nem muszáj elvárjam tõle, hogy el is kötelezõdjünk. Fölösleges stressz az egész.
A kérdésedben nem értem, hogy mi a baj azzal, ha “kevésbé szép, de hūséges” társakból kell válogatni? (családalapítás esetén) Nyílván az ilyen nõk nem akkor lesznek érdekesek, amikor épp a szexuális vágyaidat akarod kielégíteni... de fordított esetben is a 10/10 vonzó nõk sem lesznek föltétlenül kapósak bárki számára, amikor családalapításról van szó. A kérdésedben nem világos, hogy mit is értesz “lent” ès “fent” alatt konkrétan, de szerintem ez a te fejedben sem teljesen tiszta.
Én például sosem voltam pénzes srác, nem is voltak soh gazdagok a szüleim, de cserébe jóképű vagyok és igényes , sportos. Tehát én pénz nélkül is tudok válogatni a legjobb csajok között sőt tovább megyek ők válogatnak engem, tehát nem is kell szinte megmozdulnom se értük. Azért az amit írtál, hogy nem számít a külső csak a pénz egy férfinél már nem is állja meg a helyét. Igen is vannak nagyon igényes és okos nők, akiknek nem minden a pénz és nem bírnának összejönni egy pacalarcú zsírfekával hiába folyik a lé mindenhol nála.
Természetesen aranyásók között nincs esélyem, de engem meg az ilyen kaliberű nők nem is érdekelnek (bár egyéjszakásra érdekes több is meg volt ilyen típusú nőkből is, akik köztudottan csak a pénzre mennek...érdekes addig félretették, amíg velem voltak és megdugtam őket, persze ennyi, mert tudták nem vagyok milliomos és többet nem akartak, de a buták azt hitték ők használtak ki, közben meg én őket, kellene a fenének se egy ilyen felfogású buta nő komoly kapcsolatra). Mikor tele a világ csodásan szép és okos nőkkel, akiknek nem a pénz számít csak, hanem , hogy a férfi igényes és jóképű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!