Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati körforgás? Csak én gondolkozom ilyeneken?
Figyelt kérdés
A külső dönt minden esetben de a belső fogja együtt tartani a feleket eddig oké.Én úgy látom hogy férfiak nehezebben találnak párt és sokan egész életüket "magányban", akár szűzen élik le.Mivel kevesebb a nő így valahol talán érthető náluk a nagyobb szexuális igény míg a nők akiknek azért elég nagy a választékuk inkább a biztonságra mennek de ennek persze egyéb okai is vannak/lehetnek.Én is úgy látom hogy a férfiak felső 20% az aki legalább egy kicsit is helyes,van miből élni és a testére is figyel az kell a nőknek értve ezt úgy hogy ez a belépő szint a szebb nőknél.Ha lejjebb megyünk egy átlagosabb nő nek több "selejt" jut de még ők is a férfiak felső 35% ból válogatnak.Ahogy átcsúszunk az átlagosak alá ott sokkal több "tartós" párkapcsolattal kevesebb "kalandot" megélt nem annyira szép ám sokszor hűségesebb,odaadóbb nővel találkozhatunk...mondom ezt mind abból amit a környezetemből tapasztaltam.Annak ellenére persze ők is próbálnak minél fentebbről válogatni.Hozzá kell tenni hogy a férfiaknál azért kevésbé számít a "szépség" ezt talán nem is kell magyarázni de azért van súlya valahol.Összegezve szerintem mondhatjuk hogy a férfiak 40-50% ának 1.sose lesz olyan nője amilyet szeretne mert egyszerűen nincs annyi 2.Elég nagy eséllyel nem is lesz vagy ha lesz az 30 körül de az se az az "igazi" sokkal inkább a csak legyen alapon.Az egészre pedig egy komplett iparág épül hogy eladja hogy neked kell valaki..egy pár...egy társ...egy kapcsolat....a nőknek azt adják el hogy magas egzisztenciájú jól szituált férfi ezzel tovább csökkentve a versenyképességbe bele eső srácokat (szürke ötven árny)A férfiaknak pedig hasonlókat adnak el de nekik meg inkább az suggalva hogy azzal tehetik még magasabbra társadalmi elismertségüket hogy ha minél szebb nővel mutatkoznak ami a fentebbiek alapján ugye nem sokaknak adatik meg.Persze mindig vannak kivételek elég ritkák de vannak.Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám hogy sokkal több férfi él egyedül mint nő és ez csak rosszabb lesz, legalábbis ebben a tendenciában...akkor most győztek az ösztönök? Kérlek ne olyan válaszokat adjatok hogy te milyen hanem hogyan látod ezt a "körforgást". Férfi vagyok és nem azért írtam ezt ki mert haragszom a női nemre inkább csak a kíváncsiság hajt hogy az emberek hogyan vélekednek a mai párkapcsolati világról?2018. júl. 29. 13:27
21/21 anonim válasza:
18: egyetemről volt szó, nem ilyen... Hagyjuk.
És ne hidd, hogy nincs pénz a szépségiparban. Ennyi erővel meg a férfiak sem mennek körmösnek, mert az b..zis, meg óvóbácsinak sem, mert sok anyuka bizalmatlan a férfi gondozókkal valamiért és nagyobb eséllyel nézik pedofilnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!