Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Izzadó tenyér kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izzadó tenyér kizáró ok párkapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés
Rettenetesen izzadós a tenyerem. Ezzel persze együtt jár, hogy télen jéghideg, nyáron meg (van mikor szó szerint)csepeg. Stresszhelyzetben persze fokozottan előjön, nem tehetek róla. Valószínűleg idegi alapon van, bár nem tudom mi lehet, amióta az eszemet tudom egészen kis gyerekként, már ilyen. Lehet valaha párkapcsolatom így? Nőként mi a véleményed erről? Nem járhatok gumikesztyűben randizni, na meg legkésőbb szex közben úgyis hozzá kell érjek a kiszemelthez. (30/F)

2018. ápr. 30. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Legutóbbi csajomnak izzadta a tenyere, engem nem zavart.
2018. ápr. 30. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak nagyon izgulsz. ha lesz majd egy stabil kapcsolatod, el fog ez múlni.
2018. ápr. 30. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Dettó ugyanez vagyok nőben.:(

Nem, nem fog elmúlni, ha lesz stabil kapcsolatod (nem is értem az utolsó honnan vette ezt a hülyeséget, nem azért izzad a keze, mert még nem volt barátnője....), viszont a jó hír, hogy eddih egy barátomat sem zavarta.

2018. ápr. 30. 09:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna egy nőben, mivel át tudom érezni a helyzetet :)
2018. ápr. 30. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, nagyon sokáig. Féltem is ettől, hogy a fiút zavarni fogja, de idővel elmúlt, amióta vele vagyok.
2018. ápr. 30. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ó de jó! Alakítsunk tenyér izzadós közösséget! Nekem csak a nyártól iizzad mint állat, télen tudok csajozni. Szeptemberre 8 kg le szoktam adni, úgyhogy van 6 hónapom újra hogy visszaszedjem.
2018. máj. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!