Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy párkapcsolati piaci érték?
az másodikhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ehhez még hozzájön 2db állandó az ellenkező nemet illetően:
-egyrészt a 10000 ellenkező nemet 5 kategóriába sorolják az alapján, hogy x emberből hánnyal létesítenének kapcsolatot. így kapsz 5*2000 nőt vagy férfit. amennyiben egy olyan ellenkező nemű választ, aki 10-ből 9-el összejönne, az kevesebb értéket nyújt, mint egy olyan, aki 50ből csak 1el. gondolom ez világos. minden csoporthoz jön egy állandó szorzó, x1-től x5ig
-a nők szándékai is befolyásolják az értékedet. ha egy nő egy életet leélne veled, az több értéket ad, mintha valaki csak és kizárólag felejtésre tudna használni. a kapcsolati szinteknek 4db fajtája van különböző értékekkel: y1-y4.
az egyszerűség kedvéért minden kategóriából 400 csaj jönne veled össze, ez 2000, a kapcsolat komolyságára vonatkozóan egyenlő lenne az eloszlás. 500 mindegyik.
a képleted (400*x1+400x2…400*x5)+(500*y1…500*y4)
ehhez jön még az eddigi sikertelen kapcsolataid számának a reciproka*2.
1 sikertelennél egy duplájára növeli az esélyeid, hiszen van tapasztalatod.
2 sikertelen 2*1/2, marad az eredeti
3 sikertelen 2*1/3, 33%os csökkenés
10 sikertelen 2*1/10, 80%os csökkenés. Ha 10 emberrel elrontottad, akkor valószínű nem a 11.el fog működni.
remélem világos, az x és y értékeit googleba megtalálod, de valószínű valahol az 50. és 200. oldalon
Marhaság.
Számomra annak a legmagasabb az értéke, akivel hosszú távon el tudom magam képzelni. Az a legértékesebb ember, akivel el tudom képzelni, hogy családot alapítsak.
Egy jóképű milliárdos például pont nem az, akiről elhiszem, hogy engem választ. :) Tehát SZÁMOMRA nulla a párkapcsolati értéke. Hasonlóan egy tipikus önimádó alfahím: időpazarlás. Legfeljebb szexre jó, egyszer ki kell próbálni. De tiszta sor, hogy nem én leszek az élete szerelme.
Hiába zseni egy férfi, ha emberileg nem szimpatikus, nincs meg a közös hang.
Vagyis SZÁMOMRA az van a topon, akiben azt látom, hogy jó apja lenne a közös gyerekeinknek, és jó férjem nekem.
Ez simán lehet olyan, akire a barátnőm azt mondja, hogy bottal se. Nekem se jön be az ő pasija.
Teljesen relatív, hogy kinek mennyit ér a másik.
Azért mert itt a többségünknek nem telik gyémántra, attól még a világpiaci ára szárnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!