Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám befolyásolni, hogy kihez vonzódom?
Figyelt kérdés
Vagy úgymond "lejjebb adni az igényeimet?" Lehetséges egyáltalán?
22/N
2018. nov. 29. 18:47
1/5 anonim válasza:
Nem, ez nem így megy. Ha ilyen könnyű lenne mindenki a világon boldog párkapcsolatban élne.
2/5 anonim válasza:
Minek lejjebb adni? Inkább ismerd fel, hogy egyedül is boldog lehetsz. Ha pedig jön olyan, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, akkor összejössz vele, de az se lesz probléma, ha nem jön senki.
Én biztos nem jönnék össze olyannal, aki nekem nem tetszik.
3/5 anonim válasza:
Ne problémázz a vonzódáson.Úgyis azzal jössz össze amelyik többet keres.
4/5 anonim válasza:
Attól függ. Ha a szempontjaid elsősorban anyagi természetűek, vagy külsőségekre vonatkoznak, akkor ahogy értelmesebb leszel, remélhetőleg ez is változik majd, érettebben, értelmesebben látod majd ezt a kérdést később. Ha belső értékekre vonatkozó elvárásaid vannak, akkor azokat semmiképp sem szabad lejjebb adni, mert úgy sosem leszel boldog.
5/5 A kérdező kommentje:
Miért van mindenki így rákattanva az anyagiakra? Engem jelenleg abszolút hidegen hagy, és egyébként kétlem, hogy a korombeliek közül sokan milliárdosok lennének. Később majd talán érdekelni fog, ha családalapításon gondolkodnék, de addigra már remélhetőleg nekem is lesz jól fizető állásom...
2018. nov. 29. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!