Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem születtem magasnak és férfias arcúnak, akkor hiába minden erőfeszítés, nekem akkor is csak egy kompromisszumkapcsolat juthat valakivel, akihez nem is vonzódom igazán?
Mégis hány centi vagy?
Hogy nézel ki? Mik a céljaid? Milyen a külső kisugárzásod?
Lehet, hogy olyan belső világgal rendelkezel, ami kiütközik a külsődön is, és inkább menekülnek tőled a lányok.
Szereted az életet? Mosolyog még a szemed is?
Kedves kérdező! Szokj hozzá, ilyen az élet. Gondolom, neked is van elképzelésed milyen lányt szeretnél. Nos, olyat nem fogsz találni, így kompromisszumokat kell kötnöd! Egyébként az emberek 80%-a is ebben a cipőben jár. Ne hidd azt, hogy a pároknál annyira aki ideálja az egyike a másiknak. Sőt, idővel már nem csak kompromisszum hanem kényszer az egész.
Akik meg jól néznek ki, azoknak tucatjával terem babér. Ők élvezik az életet, jól néznek ki, töménytelen szex, jövés menés, siker, stb. Persze mindenhol azt nyomják hogy a külső nem számít! A vicces az egészben az, hogy a frontvonal kizárólag a külsőnél kezdődik. Beszélgettem már nőkkel, akik azt állították hogy náluk a belső értékek dominálnak, hogy ők a külsőből sokat tudnak engedni. Aztán ezeket vagy egyedülállóként látom, vagy magas, tesztoszteron bombákkal. Amúgy ha szétnézel, rengeteg durván jó srác van, nem nehéz a lányoknak válogatni közöttük. Megkockáztatom, hogy így nyáron az utcán szétnézve sokkal több jó férfi van, mint nő. Mivel úton-útfélen jó pasikat látnak a nők, irgalmatlanul magasan van már a léc náluk, átlag külsővel már esélytelen labdába rúgni. Tudod: magas, kisportolt, szálkás, barna bőr, barna haj, barna szem, kozmetikázott arc, méregdrága ruhák, méregdrága telefon, autó, partyarc stb. Nálad ezek közül mennyi jellemző van meg?
Egy pasinál szerintem pont nem számít mindig a jó kinézet. Ha normális lányt keresel (nem üresfejűt), akkor humorral, normális hozzáállással, kis stílussal találhatsz barátnőt.
Amúgy meg odafigyeléssel, sporttal, a férfihoz passzoló ruhákkal, hajjal a legtöbb pasiból ki lehet hozni bármit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!