Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám befolyásolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám befolyásolni a haverom életét?

Figyelt kérdés
Havonta egyszer prostituáltakhoz jár. Kérdeztem tőle, hogy miért azt mondta hogy rászánta az egész tinédzserkorát a lányokra nulla sikkerrel. Inkább olyan dolgokkal foglalkozik amit szeret és mellette ezt csinálja. Szerintem ez hosszútávon nem lesz jó neki. Hogyan segitsek neki ?

2018. nov. 18. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Mond meg neki hogy csak az életképtelen lúzerek járnak prostihoz! Térjen észhez ha nem ismer ebben magára !
2018. nov. 18. 10:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezt már megmondtam. Azt válaszolta hogy törődjek a magam dolgával, ha nem tetszik akkor hanyagoljuk inkább ezt a barátságot.
2018. nov. 18. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen igaza van haverodnak! A lányoknak márcsak a külső és a sok sok pénz számít! Nem éri meg velük már egyáltalán foglalkozni ha egyik felsorolt dolog sincs meg!
2018. nov. 18. 11:16
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Ő segített magán.

Majd ha többet szeretne a nőktől elkezd magától újra energiákat ölni az ismerkedésbe, de akkor sem majd a szex miatt.

2018. nov. 18. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

hat a legtobb nonek taszito. en nem lennek ferfival, aki prostizott. szoval talan mondd meg ezt neki, hogy igy meg kisebb eselye lesz normalis not talalni, akinek vannak erkolcsei. max csitriket nem erdekel egyaltalan.

gyorsan feladta, ha a tinikori sikertelenseg miatt csinalja. baratom sem volt sikeres, aztan most egyutt elunk evek ota.

2018. nov. 18. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Mi a gyors? Én is lassan 24 leszek és nulla amit elértem! 15 éves korom óta próbálkozom és mindig az volt a kifogás,hogy ronda/ocsmány vagyok! Ezekután valahogy érthető szerintem, hogy elmegy az ember kedve és más alternatíva utána néz! Bár én még nem jártam prostinál de gondolkozom rajta!
2018. nov. 18. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

#5 A legttöbb nő nem fog erről tudni.

Miért is kéne elmondani?

Mi van ha valakinek pszichológiai okokból kell prostihoz menni? Annyira szorong a szextől, és a szüzességtől hogy le kell győznie a dolgot.

A rendszeres prostizást én sem támogatom.

2018. nov. 18. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Pedig ez a legjobb, amit megtehet. :)

Egy prosti nem fogja kisemmizni anyagilag és érzelmileg egy válás után. :)

Ha visszamehetnék az időben, akkor soha rá nem néznék egyetlen "normális" nőre sem, csak a fizetősökre. :D F

2018. nov. 18. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

az szep, ha egy kapcsolatot hazugsagokra meg titkokra epit az ember. nekem ez nem fer bele, hogy ne legyek oszinte a partneremhez, ezert tole is ugyanezt varom el.

a partnerednek joga van ezt tudni, ha o erkolcsileg ezt nem tamogatja, hadd dontse el, hogy prostizos ferfi kell-e neki vagy sem. ha pszichologiai okokbol tette, akkor elmondhatja ezt is, es ennek fenyeben dontson a no rola, hogy eliteli-e vagy sem.

2018. nov. 18. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Szex szex, nem mindegy? Mitől lesz taszító, hogy fizetett érte?
2018. nov. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!