Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne, ha megkérném egy nő ismerősömet vagy egyik haverom barátnőjét, hogy mutasson be egy szingli barátnőjének?
Lehet, hogy furán hangzik egy férfitől, de már egy komoly kapcsolatot szeretnék...
22/f
Nincs konkrét kiszemelted, csak ismerkedni szeretnél és ezt a kicsit közvetítős formáját választod?
Én nem tartom rossz ötletnek. A barátaid, ismerőseid ismernek Téged, és vélhetőleg olyan lánynak mutatnak be akit úgy gondolnak, illene Hozzád.
Ráadásul már előtte megmondják neki,hogy ezt mi célból teszik, tehát ha a csaj belemegy, esélyed van a folytatásra.
nem gáz.
velem is volt ilyen,hogy 2 haverom meg a nőik el akartak menni egy vidéki aquaparkba,de nem volt kocsijuk és kértek,hogy vigyem el őket.
én meg mondtam,hogy persze,ti majd ott édelegtek én meg majd állok mint egy fa-sz.
a nagy fa-szt,lezsíroztok nekem egy nőt és akkor mehetünk.
erre szó nélkül-oké.
mentem másnap reggel és az egyik csaj elhívta a barátnőjét,aki annyira jó csaj volt,hogy leesett az állam.
a strandon egész nap együtt voltunk,tök jól kijöttem vele és a barátnőm is lett.
Nőt akarok, és gyorsan, Nőt, de inkább mostan...!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!