Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik parkokban futnak, nem is igényelnek párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Azt látni, hogy ezek a csajok/nők egyedül futnak a parkban, sose látni velük férfit se közel, sem távol. Egyre több ilyen nőt látni, neten is egyre több női véleményt lehet olvasni, melyek szerint a nők el vannak egyedül, nem is kell nekik senki. Ez volna a modern társadalom női felhozatala? A nők, akik elvannak család, férfi, gyerekek stb. nélkül is?2018. szept. 1. 15:37
1/18 anonim 

válasza:

1. Az, hogy nem fut mellette férfi, nem jelenti azt, hogy egyedülálló.
2. Igen, sok nő jól elvan férfi nélkül, de ennek semmi köze a futáshoz.
2/18 anonim 

válasza:

Van férjem, gyerekem, de egyedül futok, mert nekem úgy az igazi, a saját ritmusomban, és úgy kapcsol ki. Párszor eljött a férjem, de nem tetszett neki. Meg egyébként is különböző a munkabeosztásunk, én sokszor reggel, délelőtt futok, mikor ő dolgozik.
3/18 anonim 

válasza:

Kit érdekel? Azt a kérdést kellene feltenned magadnak, hogy NEKED kellene-e egy olyan nő, akinek ennyi minden fontosabb a családnál/párjánál?
4/18 anonim 

válasza:

Van férjem, futni egyedül járok
5/18 Bétó apó 

válasza:

Honnan tudod, hogy nekik nincs párkapcsolatuk? Hol az összefüggés az egyedül futás és a párkapcsolat iránti vágy között?
6/18 anonim 

válasza:

Micsoda logikai következtetés, ezen b*szartam most.. :D
7/18 anonim 

válasza:

37 éves vagyok, 14 éve vagyok férjnél és egyedül futok kb 10 éve. A helyi futóklub tagja vagyok.
8/18 anonim 

válasza:

Egyedül szoktam futni a parkban és vágyom társra.
9/18 anonim 

válasza:

Jesszum pepi!
Ez aztan a gondolatmenet!
Szoval aki egyeful fut, annak nincs parja.
10/18 anonim 

válasza:

Jarok futni rendszeresen. Egyedul megyek,de szivesen ismerkedek futas kozben meg futason kivul 25 alatti fiukkal.
A szex,seta is erdekesebb egy fiuval mint egyedul :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!