Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli pasik, csajok miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli pasik, csajok miert van ez?

Figyelt kérdés
Sok kerdest latok itt amibe kulonbozo nemu koru emberek nincsenek megelegedve a parjukkal. Olyan banalis dolgokat irnak roluk amit ti sose kovetnetek el, de megis egy ilyen embernek kapcsolata van. Ezen merengek, miert van az hogy jobbnak gondoljuk magunkat mint masok parja es megsincs kapcsolatunk? Csak tul sokat gondolnank magunkrol? Szerintetek miert van ez? Gondolkoztatok ezen?
2018. aug. 25. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi gondolkodtunk, de ők nemigen gondolkodnak magvas dolgokon a párvalasztással kapcsolatban. Ezért van párjuk. Olyan, amilyen.
2018. aug. 25. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én gondolkodtam, és tudod, mire jutottam? Hogy túrós bukta :D
2018. aug. 25. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Jo otlet 2es. Megyek veszek egyet mig jon a tobbi valasz :)
2018. aug. 25. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem vagyok már szingli, de sokáig voltam és bár nem a gyk kérdések miatt gondolkodtam ezen (akkor nem is olvastam), hanem úgy amblokk a valós környezetem miatt, hogy miért van még ilyen-olyan embernek is barátnője? De a válasz piszok egyszerű volt. Nem ismerkedtem és ennyi. Kvázi a sült galambot vártam, ami férfiként nem egy jó taktika. Csak el kellet kezdeni ismerkedni nem izzatságszagúan (értsd nem feltétlen barátnőszerzési céllal csak szimplán "barátkozni") és így lett is végülis. De ez is szerencse. Ha a mostani barátnőmmel nem találkozunk a virtuális térbe és barátkozunk össze, most is egyedül lennék szerintem. Lényeg, hogy keresni kell a nőt. A nőnek meg "megtalálhatónak" kell lennie. Az otthon ülő, semmilyen platformon se aktív lány se fog uszkálni az ajánlatokba.
2018. aug. 25. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én pont fordítva vagyok. Én úgy gondolom, hogy mindenki több nálam. Pedig mindenem megvan.
2018. aug. 25. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedni kell a négyfal között, én minden nap új személyiségemet ismerem meg, már nem is tudom hányan lehetünk, de nagyon szeretjük egymást. :D F
2018. aug. 25. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, ha ennyire nem bírja a párját, minek jött össze vele? Hogy legyen kivel kötekednie?

Egyedül, magányosan sokkal jobb az élet. Az erőforrásaidat csomó hasznos dologra fordíthatod, nincs állandó megfelelési kényszer, és nincsenek párkapcsolati viták se.

Aki meg társfüggő ideggyenge kismókus, és inkább marja-gyűlöli a párját, minthogy egyedül legyen, az meg is érdemli.

2018. aug. 25. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:

" miert van az hogy jobbnak gondoljuk magunkat mint masok parja "

Ezt nevezik önmarketingnek.

2018. aug. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!