Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haragudna a haverom ezért, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudna a haverom ezért, ha megpróbálnám összehozni valakivel?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy barátnője aki szingli,így arra gondoltam,hogy szombaton lesz egy kisebb buli mindkettőjüket meghívjuk,bemutatjuk egymásnak,hátha.
2018. aug. 8. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
na mert mi annyira ismerjük a haverodat?
2018. aug. 8. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben éppen párt keres, illetve örülne ha lenne mellette egy társ, akkor sztem hálás lenne érte
2018. aug. 8. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. Viszont ne hangoztassátok egyik félnek se, hogy ez a tervetek.
2018. aug. 8. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Beszéld le a haveroddal a dolgot. Nem tudom miert kell titokban ilyenet tervezni
2018. aug. 8. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Sounds good, doesnt work.

Velem is akartak ilyet deeee full kellemetlen volt az egész, ne erőltessétek. Egyik félnek se szóljatok, hogy ti most össze akarjátok hozni őket, legyenek ott mindketten oszt cső. Vagy alakul valami vagy nem. A srácnak elhintheted, hogy a csaj szingli de max ennyit.. így tudni fogja hogy ott szabad a pálya, az meg rajta múlik, hogy él e a lehetőséggel.

Ne bonyolítsátok túl mert úgy csak gáz lesz..

2018. aug. 8. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én utálnám, ha kerítenének nekem.

Valószínűleg már csak azért

sem kellene az illető. :) F

2018. aug. 9. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!