Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket a nehezebb összehozni, alkalmit vagy komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 17:04
1/12 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot. Mert azért minden nap dolgozni kell, nem csak egyszer.
2/12 A kérdező kommentje:
eddig komoly kapcsolatot akartam,nem sikerült,ha ezután rá irok badoo-n nőkre hogy lefeküdnének e velem lenne sikerem?
2018. jan. 11. 17:12
3/12 anonim válasza:
Aki lefekszik veled 2 üzenet után azzal nem érdemes lefeküdni.
4/12 A kérdező kommentje:
hogy működik ez?
2018. jan. 11. 17:19
5/12 anonim válasza:
Akkoir szüzen patkolsz el mert ere nem hiszem hogy lesz kapható nő hacsak nem általános értelemben perifériára szorult esztétikai objektumra jaktasz..
6/12 A kérdező kommentje:
Akkoir szüzen patkolsz el mert ere nem hiszem hogy lesz kapható nő hacsak nem általános értelemben perifériára szorult esztétikai objektumra jaktasz..
jaj ne mond már azt hogy egy nő se akar alkalmit
2018. jan. 11. 17:21
7/12 anonim válasza:
De van aki akar, de nem olyannal, aki így indít :D
8/12 A kérdező kommentje:
De van aki akar, de nem olyannal, aki így indít :D
hogy kell csinálni akkor?én nem tudom
2018. jan. 11. 17:24
9/12 anonim válasza:
Én is találtam a badoon alkalmit, nem egyet.
10/12 A kérdező kommentje:
Én is találtam a badoon alkalmit, nem egyet.
és hogy vetted őket rá a dologra?
2018. jan. 11. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!