Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terveznél komoly kapcsolatot olyan lánnyal, aki az anyjával él?
22 éves, csinos lány, dolgozik. Együtt lakik az anyjával (65), aki egyedül nem boldogul. Anyagilag sem tudja magát fenntartani a nyugdíjából és az egészsége is egyre gyengébb, tehát nem tudja magára hagyni. Vagy te költözöl hozzájuk, vagy együtt közös lakásba.
Így, hogy együtt kell élned az anyóssal, gondolkodnál komoly kapcsolatban?
Mekkora hátrány? Mintha gyereke lenne?
Ennyi idősen még én is otthon laktam, bár nekem nem kellett támogatnom senkit, csak most.
Ideig-óráig nem lenne gond, aztán keresnék valami más megoldást a problémára. Biztos nem csak ez az egy lehetőség van.
Ilyen szituációt csak egy módon tudnék elképzelni:
Kertes ház, TELJESEN elszaparált, külön lakrész a kedves mamának.
Persze csak akkor ha jól ki lehet jönni vele, nem az a mindenbe beleszóló, magánéletet kiherélő tipusú "kedves" mamma.
A néni ahogy idősödik, úgy igényel egyre több felügyeletet. Kicsit kezd szellemileg is leépülni. Tehát az nem játszik, hogy egyedül lakjon bárhol. Nem csak eleinte élne veletek, hanem élete végéig.
Az állapotából adódik, hogy egyre nehezebb a természete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!