Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot kizárják a szex kapcsolatok?
Sziasztok.
Többször találkoztam már a gyakorin azzal, hogy az emberke (legyen az férfi, vagy nő), nem megy bele szex kapcsolatba, mert komolyat akar?
Nem igazán értem. Az hogy van szexkapcsolatod miért zárja ki hogy komoly kapcsolatod legyen?
Nekem jelen pillanatban van szexpartnerem, de amint olyan lánnyal találkozom, megszűntetem a szexpartnert.
Ti hogyan vélekedtek erről?
Esetleg nem úgy vonzza be az ember? Vagy mi?
30F
Ne gyakoribol indulj ki.
Élőben, élesben a való életben mindenki máshogy viselkedik, mindenki mást tart szem előtt, mint pl gyakorikerdesek.hu-n.
A párommal anno csak szex kapcsolatunk volt, aztán komolyra fordult a dolog.
Szerintem hülyeség csak azért lemondani egy kötetlen szex kapcsolatról, mert valaki az "igazira" vár.
Szerintem se a gyakorit vedd alapul.
Itt úgy vannak vele, hogy egy szexkapcsolat teljes mértékben kizár minden érzelmet. Szóval mintha robotokként összejárnátok szexelni majd mentek az utatokra vagy mint az egyik kutya a másikkal úgy csináljátok és semmi több. Közben meg sok lány itt inkább van egy vacak kapcsolatban ahol már ugyancsak nincsenek érzelmek egyik oldalról, de már szex sem. De az komoly kapcsolat. :D
Dehogy zárják ki. A szex kapcsolat nálam annyit jelent, hogy átmegyek a csajhoz, dugunk aztán kész. Kielégülök és tovább állok.
A komoly kapcsolatnál el viszem néha a nőt, ide oda, de persze ettől még nem állnak le a szexkapcsolatok más nőkkel, az kéne még...
Túl sok a dögös nő, hogy az ember egy mellé száműzze magát.
Mindenki másként gondolja, csinálja. Kinek mi a jó, mit is akar.
Kinek, mi fér bele, mit szeretne pótolni a szexkapcsolattal.
Nálam, azt jelenti, aki ezt csinálja, érzelmileg kiégett személy. Mikor kiderült a menyasszonyomról, azonnali hatállyal kirúgtam. Érzelem nélküli sivár nő, nem való hosszú távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!