Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasiként miért állandóan duci nők kell akarnak összehozni?
Miért evidens az hogy ha én el vagyok hízva akkor nekem is elhízott nő kell állandóan ilyen nőkkel próbálnak összehozni. Attól még hogy kövér vagyok a vékonyak jönnek be, ellentétek vonzzák egymást és inkább vagyok egyedül mint hogy összejöjjek olyannal akihez nem vonzódok.
Miért akarnak olyan emberekkel összehozni a akihez nem vonzódok?
Te vagy a kövér pasi akit már egyszer összehoztak egy kövér nővel nem?
Azért mert valószínűleg elfogadóbbnak gondolnak egy kövér nővel, ha rajtad is van valamennyi. Az pedig nem árt ha a csaj is elfogadóbb ha már nem ismeretlen emberrel hoznak össze (ismerősöd számára ismeretlen).
Akkor FOGYJ LE te lustaság, ha vékony barátnőt szeretnél. Jómagam nem tartok vonzónak egy zsírdisznót.
Felvilágosítalak: Hasonló a hasonlót vonzza. Zsák a foltját mindig megtalálja.
Tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Max csak a fizikában.
Majd ha lefogysz, akkor lesz más is, addig meg fogadd el, hogy náluk van leginkább esélyed, és ezt az ismerőseid is így látják.
Velem sem tudnád tartani a tempót, vékony vagyok és rendszeresen sportolok, nem akarok duci párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!