Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér pasiként miért állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér pasiként miért állandóan duci nők kell akarnak összehozni?

Figyelt kérdés

Miért evidens az hogy ha én el vagyok hízva akkor nekem is elhízott nő kell állandóan ilyen nőkkel próbálnak összehozni. Attól még hogy kövér vagyok a vékonyak jönnek be, ellentétek vonzzák egymást és inkább vagyok egyedül mint hogy összejöjjek olyannal akihez nem vonzódok.

Miért akarnak olyan emberekkel összehozni a akihez nem vonzódok?

2018. ápr. 15. 02:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó eséllyel csak ezt kaphatod meg. Megpróbálhatnának összehozni egy 20 kilós modellel is, de te is tudod, hogy nem járna sikerrel.
2018. ápr. 15. 02:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a kövér pasi akit már egyszer összehoztak egy kövér nővel nem?

Azért mert valószínűleg elfogadóbbnak gondolnak egy kövér nővel, ha rajtad is van valamennyi. Az pedig nem árt ha a csaj is elfogadóbb ha már nem ismeretlen emberrel hoznak össze (ismerősöd számára ismeretlen).

2018. ápr. 15. 06:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor FOGYJ LE te lustaság, ha vékony barátnőt szeretnél. Jómagam nem tartok vonzónak egy zsírdisznót.

Felvilágosítalak: Hasonló a hasonlót vonzza. Zsák a foltját mindig megtalálja.

Tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Max csak a fizikában.

2018. ápr. 15. 06:31
 4/13 anonim válasza:
100%
Szerintem pedig épp egy kövérebb nő előtt nincs annyira feszélyezve egy testes féri. Attól, hogy telt még lehet testileg is nagyon vonzó.
2018. ápr. 15. 07:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat tudod, nekem is a vekony pasik jonnek be. Ja, en vekony no vagyok.
2018. ápr. 15. 07:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam már és a környezetemben is van olyan, hogy egy kövér fiú sovány lánnyal van. Nem egy ilyen van. De gondolom ez mellé fontos, hogy milyen a személyiséged stb.
2018. ápr. 15. 07:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez megkülönböztetés?
2018. ápr. 15. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a vékony nő lehet hogy sportos, és olyan pasi kell neki, akivel elmehet biciklizni, míg te a tv előtt zabálod a chipset. Életvitel miatt.
2018. ápr. 15. 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
"ellentétek vonzzák egymást" - ja, minden bombanő ronda, buta és büdös férfivel jár. És minden jó pasi ostoba, elhanyagolt és bibircsókos nőkkel jön össze, ugye?
2018. ápr. 15. 08:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha lefogysz, akkor lesz más is, addig meg fogadd el, hogy náluk van leginkább esélyed, és ezt az ismerőseid is így látják.

Velem sem tudnád tartani a tempót, vékony vagyok és rendszeresen sportolok, nem akarok duci párt.

2018. ápr. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!