Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér pasiként miért állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér pasiként miért állandóan duci nők kell akarnak összehozni?

Figyelt kérdés

Miért evidens az hogy ha én el vagyok hízva akkor nekem is elhízott nő kell állandóan ilyen nőkkel próbálnak összehozni. Attól még hogy kövér vagyok a vékonyak jönnek be, ellentétek vonzzák egymást és inkább vagyok egyedül mint hogy összejöjjek olyannal akihez nem vonzódok.

Miért akarnak olyan emberekkel összehozni a akihez nem vonzódok?

2018. ápr. 15. 02:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogyj le akkor. Tegyél érte és ne csak panaszkodj hogy neked csak a hasonló jut.
2018. ápr. 15. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadóbbnak gondolnak, mivel te magad is kövér vagy. Tévednek. Szerinted majd kelleni fogsz egy 40-55 kilós modell alkatú nőnek???? Komolyan ezt hiszed? :) Elfelejted hogy a csinos nőknek is vannak igényeik ahogy neked is. Ők nem dagadtakra buknak. Törődj bele, és ne àmítsd magad azzal hogy az ellentétek vonzzàk egymàst. Ez amúgyis marhasàg.

Úgy bírom mikor valaki nem üt meg egybizonyos szintet külsőleg, de azért különleges igényei vannak. Olyanok amiket ő maga nem nyújthat. Nagyon vicces.

2018. ápr. 15. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ember! Te mit válogatsz? Még ilyet sem érdemelnél!!!
2018. ápr. 16. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!