Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose tenném ezt egyik haverral se akkor miért akar lefeküdni velem a haverom nője?
Tiszta gáz volt a legutóbbi buli, csak úgy odajöttek hozzám este fele meg táncoltunk sokan egyszerre, meg beszélgettünk.
Arról mennyire nem jövő be a csajoknak nem írnak vissza stb. És, hogy nem vagyok szép... Erre mondta ez nem igaz stb.
Meg közben pogázta mennyire szereti a haverom és 4 éve együtt vannak, de haverom tuti csajja olyan típus...
Erre meg rámír
Próbáld meg ugyanezt leírni magyarul!
Azt hiszem, nem sikerült mindent megértenem, mert annyit bírtam kihámozni, hogy a haverod barátnője szerint nem vagy csúnya..... ez meg nem értem, miért baj, vagy ebből hogy jön, hogy le akarna feküdni veled?
Haverom minden lánynak udvarról és bármelyikkel lefekszik ha úgy adódik, olyan típus.
A lányt meghívtam italra, és mikor fizettem meglátta a tárcámban az óvszert :)
Mondtam alap tartozék...
Aztán haza mentem, és most rám írt nincs e kedvem lefeküdni vele, mert a haverom nincs most otthon...
Nem írtam vissza neki, egyészt még gyerek hozzám képest és nem jön be nekem.
Szóval rámozdulsz a haverod csajára. Ő kapható a dologra és most te vagy felháborodva?
Mi a húsfurulya van itt kérem szépen?!
Ezt sosem értettem ,a nőknek imponál ha a tárcában van látványosan a gumi ami véletlenül fel fel villan a találkozásunk kapcsán?
A végén már ugy kell járni az utcán mint a westernekben h az övön vannak töltények meg a vállon csak óvszerrel töltve :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!